2777
2789
عنوان

به جبرگرایی اعتقاد دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 79 پست
جمله که میگی کاملا درسته ولی اگه هر روز و هر لحظه تصمیماتی که میگیری نتیجه جبر باشه ؟ اون وقت نظرت ت ...

به نظرم خداباوری و اعتقاد به آگاه کل بیشتر با جبر جور در میاد!

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا هیچوقت نفهمیدم چطور خدا به آینده آگاه هست ولی از یه طرف هم میگن انسان مختار هست وقتی خدا میدو ...

دقیقا از این دو جمله میشه به این رسید یه سرنوشتی وجود داره که در اخر اتفاق میفته و خدا به اون اگاهی داره و نقش اختیار ما خیلی کمرنگ تر از چیزیه که فکر میکنیم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
دقیقا از این دو جمله میشه به این رسید یه سرنوشتی وجود داره که در اخر اتفاق میفته و خدا به اون اگاهی ...

آره اگر کسی قبول داشته باشه مثل یک سناریو هست که از قبل معلومه که مثلا من باید قاتل باشم فلان روز فلان نفر رو بکشم و در فلان طبقه جهنم هم مجازات بشم. شیطان فلان روز باید بهش بگم سجده کن، سجده نکنه بفرستمش بیرون از بهشت. به نظر من این حرف ها خیلی عجیبه.

متوجه منظورتون نمیشم دوست عزیز🌹

فیزیک کوانتوم اتفاقات دنیا رو به احتمالات گره میزنه اصل عدم قطعیت هایزنبرگ تو فیزیک کوانتوم که میگه برای اتفاقات یه عدم قطعیتی وجود داره یعنی اتفاق افتادنش صد در صد نیست

برای همینه که فیزیکدان های کلاسیک مثل انیشتین با فیزیک کوانتوم مخالفت داشتن 

خیلی فهمیدنش سخته ! 

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
آره اگر کسی قبول داشته باشه مثل یک سناریو هست که از قبل معلومه که مثلا من باید قاتل باشم فلان روز فل ...

بگم گونی و بیارن ؟

عقیدتی نکن مسئله رو پشت پرده حرف بزن 😑 

ولی موافقم استدلال خوبی مقابل فلسفه بهشت و جهنمه

@_وهاب_    

متشکرم من اسما یادم نیست که تگ کنم😅

بگم گونی و بیارن ؟ عقیدتی نکن مسئله رو پشت پرده حرف بزن 😑  ولی موافقم استدلال خوبی مقابل فلس ...

من رو آخر میگیرن😂😂😂😂

فیزیک کوانتوم اتفاقات دنیا رو به احتمالات گره میزنه اصل عدم قطعیت هایزنبرگ تو فیزیک کوانتوم که میگه ...

بله، در مورد کوانتوم مطالعات محدودی داشتم و با کلیتش آشنا هستم و البته سپاس از توضیح زیبای شما. مقصود من از سوالم این بود که ارتباطی که بین نظر من و فیزیک کوانتوم به ذهنت خطور کرد از چه جهت بوده؟

به نظرم خداباوری و اعتقاد به آگاه کل بیشتر با جبر جور در میاد!

وطن پرستی ، جبرگرایی ، خدا

این سه تا موضوعی بود که وقتی کتاب انیشتین  رو خوندم باهاش مخالف بودم

ولی وطن پرستی که تموم شد 

جبرگرایی رو هم دارم قانع میشم

مونده اخری نمیدونم چی میشه

اصلا کتابو خوندم منقلب شدم