2777
2789

دوست دارم با پشت دست بکوبم دهنتشون داری از حالت تهوع میمیری خون بالا میاری یارو شر ورشو شروع میکنه تا یکم غر میزنی صبر کن حالا الان استراحتتو کن الان دوران خوشیته بچه بیاد میفهمی یعنی چی این ادما ذات ندارن و خیلی بی رحمو نفهمن 

اگه به منم نمیگی روانی میخوام بگم که حالت تهوعت تموم میشه حسابی استراحت کن زیاد زیاد

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز هست تو بارداری بهش میگن فراموشی بارداری فک کنم ، اینه ک میری یه لول بالاتر اینارو یادت میره .واسه همین خانما با این همه اذیت باز سال دیگه اش باردار میشن😁  

یهو مچ خودتو در حال گفتن این جمله ب یکی دیگ میگیری🤣

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چون خودشون تو یه سری چیزا اذییت شدن اینجوری میگن 

مثلا چند بار بهم گفتن بزار فعلآ عقدی روزای خوبت الان هست بعد که رفتی تو خونه خودت میفهمی چه خبره در صورتی که من الآنم با شوهرم زندگی میکنم و راضیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

وای وای وای

دقیقا...من نمیدونم که چی این حرف؟؟؟انگار فقط اینا سختی کشیدن.خب همه قراره یه روزی بچه دار شن و بچه هم که سختی داره.

مثلا من خودم حامله ام،ویارم خیلی اذیتم کرد،همه میگفتن نه باز حالت خوبه بهمن نمیرسی من خیلی بالا میاوردم...بابا ینی چی این حرف آخه؟حتما باید بیوفتم بمیرم تا باور کنید حالم بد بود؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤