2777
2789
عنوان

به جبرگرایی اعتقاد دارین ؟

1686 بازدید | 79 پست

برای دوستانی🧡 اطلاعی راجبش ندارن جبرگرایی یه دیدگاه فلسفیه و قطعا توضیح فلسفه کار یکی دو خط نیست

به صورت کلی این دیدگاه میگه همه چیز از پیش تعیین شده است !

و هر اتفاقی که الان میفته فقط نتیجه ی اتفاقاتیه که قبل اون افتاده و اون اتفاق هم نتیجه اتفاقات قبلترش ....

و شما نمیتونید واکنش دیگه داشته باشین جز اونی که همین الان انجامش میدین

میخوام نظرتونو راجبش بدونم !

شما چطور راجب دنیا فکر میکنید ؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
نه قبول ندارم نمیگم سرنوشت وجود نداره اما تصمیما و انتخابای آدما میتونن خیلی چیزا رو عوض کنن پس قبو ...

دلیلی که اوردین جالبه اراده انسان

ولی قسمت های دیگه دنیا که ما انسان ها نیستیم چطور اتفافات رو میشه توضیح داد؟ 

اخه سهم انسان ها از کل جهان فقط یه سیاره است

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

نه 

انسان موجودی است دارای عقل و قوه ی اختیار .

جبر رو دانشمندان و فلاسفه ی معتقد به وجود خداوند ، رد کرده اند.

می تونین دلایل ابن سینا رو هم مطالعه کنین تا قانع بشین

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
نه  انسان موجودی است دارای عقل و قوه ی اختیار . جبر رو دانشمندان و فلاسفه ی معتقد به وجود ...

فلاسفه و دانشمندان معتقد به خدا خب همه ی جامعه نیستن امار دانشمندان خداناباور بیشتره 

ولی اتفاقا دو تا از بزرگترین دانشمندانی که به جبرگرایی باور داشتند خداباور بودن !

@nari40  

@ناخدا_هیچنز  

نظرتون؟

دلیلی که اوردین جالبه اراده انسان ولی قسمت های دیگه دنیا که ما انسان ها نیستیم چطور اتفافات رو میشه ...

اون دیگه برمیگرده به اعتقاد به یه خدای قدرتمند که قدرت مداخله و تصمیم گیری تو همه چیز رو داره که من بهش اعتقاد دارم . 

مسلما دلیلم از دیدگاه جبرگرایی که یا به وجود خدا اعتقادی ندارن یا دستشو از مداخله تو اتفاقای جهان کوتاه میدونن قانع نیست اما دلیل من اینه 

اون دیگه برمیگرده به اعتقاد به یه خدای قدرتمند که قدرت مداخله و تصمیم گیری تو همه چیز رو داره که من ...

من اصلا قصد قضاوتی ندارم هدفم از سوالیم که پرسیدم اشنا شدن بیشتر با نظرتون بود

ولی فکر نکنم جبرگرایی با خداباوری منافاتی داشته باشه چون دو تا از دانشمندان مطرح دنیا که خداباور بودن باورشون به جبرگرایی بود

در هر حال ازینکه این فرصتو دادین که با دیدگاهتون اشنا بشم متشکرم💚

من فکر میکنم پایه و لساس وجود کائنات بر اساس جبر هست و نه اختیار. اگر هم اختیاری تفویض شده بر اساس جبر بوده و نه اختیار. فی الواقع ، حدود و نوع  اختیارات هم جبراً تعیین شده

بعضی وقت ها آره شرایط حاکم میشه ، ولی نه به طور کلی به نظرم هر روز و لحظه تصمیم هایی میگیریم که مسیر ...

جمله که میگی کاملا درسته ولی اگه هر روز و هر لحظه تصمیماتی که میگیری نتیجه جبر باشه ؟ اون وقت نظرت تغییری نمیکنه؟

من کلا هیچوقت نفهمیدم چطور خدا به آینده آگاه هست ولی از یه طرف هم میگن انسان مختار هست وقتی خدا میدونه من فردا قراره یکی رو بکشم چطور میتونم نکشم؟! میگن میدونه ولی نمیخواد به نظرم حرف عجیبیه. 

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
بنظر میرسه اساساً وجود ما و همه ی کائنات تایید کننده ی مسئله ی جبر هست.

موافقم البته تا جایی که وارد فیزیک کوانتوم نشیم !