2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمائید 

من به شوهرم چون یه بار مچش رو با یه خانم گرفتم شک داشتم سه ماه پیش یه نرم افزار رو گوشیش نصب کردم دیدم با یه دختره چت میکنه و قرار ملاقات میذارن البته زیاد نتونستم از حرفاشون بفهمم چون زنگ میزدن بهم بیشتر ولی پیام هاشو تو نرم افزار نگه داشتم بعد زایمانم که تقریبا سه ماه پیش بود دوباره دیدم بازم چت میکنه به روش نیاوردم چون ننیدونستم چجوری باید بگم ولیوقیح شده هنوزمچت میکنه و میدونم همدبگر رومیبینن از چت هاشون فهنیدم با دختره قبل ازدواج دوست بوده حالا سوالم اینه چجوری بهش بفهمونم میدونم داره چه غلطی میکنه که تو دادگاه برای خودم بد نشه شماره دختره رو دارماگه قضیه نرم افزار رو لو بدم تو دادگاه برای خودم بد میشه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

سوالتونوبگین عزیزم از همسرم بپرسم واستون

من به شوهرم چون یه بار مچش رو با یه خانم گرفتم شک داشتم سه ماه پیش یه نرم افزار رو گوشیش نصب کردم دیدم با یه دختره چت میکنه و قرار ملاقات میذارن البته زیاد نتونستم از حرفاشون بفهمم چون زنگ میزدن بهم بیشتر ولی پیام هاشو تو نرم افزار نگه داشتم بعد زایمانم که تقریبا سه ماه پیش بود دوباره دیدم بازم چت میکنه به روش نیاوردم چون ننیدونستم چجوری باید بگم ولیوقیح شده هنوزمچت میکنه و میدونم همدبگر رومیبینن از چت هاشون فهنیدم با دختره قبل ازدواج دوست بوده حالا سوالم اینه چجوری بهش بفهمونم میدونم داره چه غلطی میکنه که تو دادگاه برای خودم بد نشه شماره دختره رو دارماگه قضیه نرم افزار رو لو بدم تو دادگاه برای خودم بد میشه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

جانم کاری داشتی بیا پی

من شوهرم درخواست طلاق داره ولی من نمیخوام جدا بشم..دادگاه رای به طلاق میده یا شوهرم مجبور میشه برگرد ...

حق طلاق با مرد هست البته اونهم منوط به دلایل و ادله تعریف شده در قانون مثلا عدم تمکین زن در غیر اینصورت رای طلاق صادر نمیشه

واگر دلایل مورد قبول دادگاه داشته باشه باید تمام کمال مهر شمارو بده سپس دادگاه طلاق جاری میکنه