2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق با مرد هست البته اونهم منوط به دلایل و ادله تعریف شده در قانون مثلا عدم تمکین زن در غیر اینص ...

نه عزیزم هیچ دلیلی نداره یهو گفت میخوام زندگی مجردی داشته باشم فقط من مهریم عندالاستطاعه هست بازم باید مهریم رو بده؟چیزی به نامش نداره ولی ماشینش یک میلیارده و حسابش هم خوب کار میکنه شغلشم آزاده

اگر بتونید خیانت مرد رو اثبات کنید میتونید حکم طلاق رو بگیرید

منتها اثباتش سخته و وقتی هم تو این راه بیفتید زندگیتون از هم میپاشه و باید با درگیری های پاشیدگی زندگی هم کنار بیاین

اگر فشار روتون هم زیاد باشه نهایتا مرد میگه مهریه رو ببخش طلاق میدم

کلا پروسه طولانی و اذیت کننده ایه

اگه میخواین شروع کنین اول مهریه رو اجرا بذارین و بعد برین دادگاه دادخواست طلاق بدین به دلیل سو رفتار و خیانت

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
نه عزیزم هیچ دلیلی نداره یهو گفت میخوام زندگی مجردی داشته باشم فقط من مهریم عندالاستطاعه هست بازم با ...

کار آزاد قابل پیگیری نیست مگه بتونید تا قبل اینکه حساباشو خالی کنه جلوی حسابا و ماشینشو ببندین

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
حق طلاق با مرد هست البته اونهم منوط به دلایل و ادله تعریف شده در قانون مثلا عدم تمکین زن در غیر اینص ...

شماواقعا وکیلید اخه یه وکیل چنین بی سوادانه قانون رو تو مخ مردم نمیکنه اینو بدون مرد برای طلاق نیار به دلیل نداره ولی باید حقوق مالی زن رو تادیه کنه ک البته اقساطی میکنه و طلاق

اگر بتونید خیانت مرد رو اثبات کنید میتونید حکم طلاق رو بگیرید منتها اثباتش سخته و وقتی هم تو این را ...

چجوری قضیه خیانت رو مطرح کنم قصدم جدایی نیست فقط میخوام تهدیدش کنم حتی شدع تا پای درخواست طلاق برم میخوام بترسه مگه دست برداره البته برای برگشتم شرط میذارم مدرک زیاد دارم که خیانت رو ثابت کنم منتهی نمیخوان فقط قضیه نرم افزار رو بشه چون شنیدم جرمه الان مشکلم ایته چجوری بهش بفهمونم خبر دارم چیکار میکنه که نتونه ازم شکایت کنه؟

من به شوهرم چون یه بار مچش رو با یه خانم گرفتم شک داشتم سه ماه پیش یه نرم افزار رو گوشیش نصب کردم دی ...

گرامی پیشنهاد میشه ابتدائا بصورت شفاف و 

منطقی با همسرتان صحبت کنید و مطمن بشید این خانم دلیل ارتباط ش با ایشون به چه منظور هست

اینگه شما صاحب فرزند شدید دلیلی هست برای مقید بودن همسرتون به همسر و خانواده 

شاید مسئله بصورت جدی نباشه اگر اینطور بود و بشما اطمینان داد که موضوع مهمی نیست و ارتباط را قطع خواهد کرد ولی 

همچنان به ارتباط ناصحیح با آن خانم  ادامه داد و ازین بابت به زندگی شما لطمه وارد کرد

ابن حق شما است که به دادگاه خانواده شکایت کرده و حقوق قانونی خودتون مطالبه کنید 

من به شوهرم چون یه بار مچش رو با یه خانم گرفتم شک داشتم سه ماه پیش یه نرم افزار رو گوشیش نصب کردم دی ...

شما اول ببین قصدت برای طلاق جدیه نرین وسط کار حرفاشو بشنوین بعد از کلی دردسر دادگاه بخواین برگردین ..شما اول با ملایمت بهش جریان رو بگو میتونین بگین میشه چند لحظه باهم حرف بزنید بعد اروم اروم بهش بگید من مشکلی دارم؟ کم گذاشتم واست واسه هر سوالم بزارید جواب بده در نهایت بپرسید پس این دختره چی میگه؟؟هیچ به اصطلاح اتویی از خودتون باقی نزارید اینطوری همه چی توی دادگاه بر علیه شوهرتونه 

و اینکه شما نباید نگران دادگاه باشید برنامه نصب کرده هم مشکل ساز نمیشه دادگاه حق رو به شما میده

نه عزیزم هیچ دلیلی نداره یهو گفت میخوام زندگی مجردی داشته باشم فقط من مهریم عندالاستطاعه هست بازم با ...

عندالاستطاعه چون میگی مال داره ایراد نداره میتونی اموالشو توقیف کنی اما اگر اونارو به نام کس دیگه ای نزنه

چجوری قضیه خیانت رو مطرح کنم قصدم جدایی نیست فقط میخوام تهدیدش کنم حتی شدع تا پای درخواست طلاق برم م ...

اینکاری که شما میخواین کنین یه شمشیر دو لبه ست ممکنه زندگیتونو خراب کنه

میتونین قهر کنین و مهریه رو بذارین اجرا

میتونین صبوری کنین و با محبت و منطق ایشونو ببرین مشاوره

یعنی زن هیچ حقی تو زندگی نداره😑

طبیعت مرد اینه که اگر زن رو نخواد هیچ چیز نمیتونه نطرشو تغییر بده و غیرقابل انعطافه، ولی طبیعت و فطرت زن این مدلی نیست اگر مردی رو نخواد مرد با محبت میتونه دلشو به دست بیاره در اکثر مواقع ، ولی مرد بشدت صفر و صدیه ، 

شما اول ببین قصدت برای طلاق جدیه نرین وسط کار حرفاشو بشنوین بعد از کلی دردسر دادگاه بخواین برگردین . ...

من شنیدم از یه مشاور گفتن برنامه نصب کردن جرمه و شوهر اگه بفهمه میتونه شکایت کنه واقعا نمیتونه شکایت کنه؟