2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 120 پست
یک سوال میدونی اونایی که ادعای دوست معمولی را میکنن بعداً مشکلی براشون پیش اومده یا نه؟؟

ببینیدهمینکه باعث میشه حرمت بعصی چیزهابریزه ودختراوقیح بشن ومردهاپررووبی حیابشن وحرمت بعصی چیزهابریزه همیناکه الان تودنیای به اصطلاح مدرن اتفاق افتاده که یه عده تازه سرازتخم درآورده فکرمی کنن ازاسلام وقران بیشترمی فهمن وبعضی ازاصول دین راقبول می کنن وبعصی رانه

همینکه باعث شده حیارخت بربنددازجامعه 

همینهامشکل هست 

همینهاباعث شده هرروزامارخیانت وتجاوزبالابره وبچه هاحرفای پدرومادرراگوش نکنن و...

شمابه چی می گی اتفاق؟

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط صفحه اول تایپکتو خوندم 

به عنوان کسی که کارشناسی روانشناسی و دکترا علوم ارتباطات داره و تو بهزیستی و داداگاه مشاوره داده 

آفرین میگم به شیوه تربیتیت 👏👏👏

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
شما فک کنم متوجه نمی‌شود و راجب دین تحقیقی نکردید نامفرمانی هر نافرمانی حتی اگه زن بدون اجازه شوهرش ...

نه اینطوری نیست منظور از نافرمانی کار های نادرست دیگر هست ، به نظر من . شما هم خودت میدونی

به نظرم گاهی انسان اگه با دین توجیه نشد ب عقلش رجوع کنه من میگم ک دین ما دین خوبی ولی من نمیتونم همه ...

اگه درسهات یادت باشه تودانشگاه

عقل

اجماع

عرف

دین

چهارمنبع تشخیصن شماباعلم به ناقص بودن عقل اصرارداری همه چی راازعقلت بفهمی که ناشی ازبی تجربگیته

امیدوارم همه بچه هاعالی تربیت بشن

سرشو گرم کن وقتشو پر کن اگر میتونی از راههای فطری مثه قران و نماز کمک بگیر اگر تو جو خانوادگیتون هست ...

فعلا داره باهام راه میاد 

ولی نمیتونه افکارش رو کنترل کنه،میدونم این طبیعیه 

هر فکری هم میکنه میاد به من میگه😐

ولی خیلی پرخاشگر و بی ادب شده

به همه هم نگاه جنسی داره😑😭😭😭😭

چرا باید بچه ای تو این سن و سال آخه درگیر این مسائل بشه

واقعا چرا

.
فقط صفحه اول تایپکتو خوندم  به عنوان کسی که کارشناسی روانشناسی و دکترا علوم ارتباطات داره و تو ...

فداتون 🌹نظرتون بگین لطفا تذکر میدین با نه؟

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
همش دارم باهاش بازی میکنم کتاب که کلی واسش خریدم ولی نمیخونه  میدونی چیه،من هر چی این ها رو ب ...

ای کاش ازاول کارهاشونادیده می گرفتین

نه من مطمعنم از تربیت بچه ام گوشی هم نداره و اینترنت دانش اموزی بنامه شاد استفاده میکنه و مطمعنم ک ا ...

مامانم منم همین می‌گفت کنم اینترنت نداشتم همسن بچه شما بودم از کلاس پنجم فهمیدم حتی س.ک.س هم راجبش فهمیده بودم وقتی کلاس چهارم بود ولی خب نمی‌دونستم س.ک.س و یه سری بچه های مدرسه فیلمش تو مدرس نشون میدادم یا راجبش حرف میزدم یکی دوسال دیگه بچه خودتم می‌فهمه 

فداتون 🌹نظرتون بگین لطفا تذکر میدین با نه؟

اولن سعی باید بشه نوجوان در چنین محافلی حضور پیدا نکنه و دوم اینکه اگر مجبورین در این مکان قرار بگیرین ذهن و توجه نوجوان  رو دور بکنین و اینکه توضیحاتی سر بسته در حد اینکه این کار غلطه گفته بشه 

و به اون خانم هم بدون توهین و در تنهایی تذور داده بشه و اینکه ذکر بکنین که شما مسیله تربیت نوحوانتون مهمه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
اللاَّتِی تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِ ...

قرآن می دونسته بعضی زنهاجنبه آگاهی وآزادی راندارن وسریع میان برخلاف دین واسلام ادعای عاقل بودن می کنن

البته شوخی کردم این تفسیرداره وکلی حرف روش هست ولی دستاویزبعضی شده