2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 120 پست
فعلا داره باهام راه میاد  ولی نمیتونه افکارش رو کنترل کنه،میدونم این طبیعیه  هر فکری هم ...

قبول کنیم مقصر ما هم هستسم با جوی ک باعث ایجادش شدیم همون مهمونها رو شرایطتشو ک میدنستین دعوت نمیکردین یا هر چی مشابه اینو الدنم این چیزها همشون تاریخ دارن خود بخود خوب میشه

این کرونا لعنتی نبود کار اسونتر بود الان همین بیکاری خودش بدتر کردخ مساعلو

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اینکه بچتون زودتر از وقتش با یه سری مسائل آشنا نشه به قول معروف چشم و گوشش بسته بمونه خیلی مهمتر اینه که طرف فکر کنه شما حسودیت میشه

خیلی راحت بهشون یه جوری بگو که جلو بچت رعایت کنه

از نظر خودم این مساله ای نیست که حتی یه لحظه بخوای درنگ کنی من خودم شخصا اجازه نمیدم تمام زحماتی که برای سالم تربیت کردن بچم کشیدم رو یه نفر به راحتی بیاد خراب کنه

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩
خیلی کار ها مثلا میگه بیا من و توهم اینجوری کنیم😭😭😭

اخی معلومه بچه پاکیه

اگر خدای نکرده رذل بود اینقدر ساده و بی غل و غش نبود شما فقط بگو من اینکارو کنم صورتم یا بدنم لک میشه همه میفهمن ک اینکارو کردم یا اگر بابا یا هر کی باهاش رو درباستی داره بهفهمه ابومون میره یا این کارها مریض میکنه ادمو میبرن دکتر یا چمدونم با زبون خودش در حد فهم خودش منعش کن خدا کمکت کنه 

افرین به این خاهر گل مثه شما🌹🌹🌹

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
قبول کنیم مقصر ما هم هستسم با جوی ک باعث ایجادش شدیم همون مهمونها رو شرایطتشو ک میدنستین دعوت نمیکرد ...

😓اون مهمون ها خارجی بودن

همش می گفتیم دیگه میرن

اصلا جوری بود که وقتی میومدن مادرم ،پدرم رو میفرستاد بره

خیلی کار های ......انجام میدادن

البته الان رفتن 

ولی خب که چی 

اینهمه مشکل جا مونده😑  

.
خیلی کار ها مثلا میگه بیا من و توهم اینجوری کنیم😭😭😭

عزیزم نگران نباش احتمالا علتش کنجکاویه 

حتماااا با یه مشاور مشورت کن

اگه از الان جلدش ورفته بشهبا راه حل درست جلوی خیلی از صدمات رو در آینده میگیره

به نام خداوند رنگین کمان...
مامانم منم همین می‌گفت کنم اینترنت نداشتم همسن بچه شما بودم از کلاس پنجم فهمیدم حتی س.ک.س هم راجبش ف ...

بله مطمعنم میفهمه منتهی به وقتش بفهمه نه اینکه زندگیشو لنگ این مساعل کنه و افراط پیش بیا

نه من مطمعنم از محیط مدرسه اش چون مدرسه اش زخاطر یک سری اولویتها شرایط بسیاااررر سخگیرانه ای داره ک مدارس دولتی میدونم و تجربه کردم ک ندارن

ترلان جون ببخشید تاپیکتو به هم ریختم. معذرت میخوام😔 باید خودم تاپیک جدا بزنم

لطف کردین استفاده کردیم🌹

اولن سعی باید بشه نوجوان در چنین محافلی حضور پیدا نکنه و دوم اینکه اگر مجبورین در این مکان قرار بگیر ...

حتما تشکر از اینکه وقتتون گذاشتین🌹

بله مطمعنم میفهمه منتهی به وقتش بفهمه نه اینکه زندگیشو لنگ این مساعل کنه و افراط پیش بیا نه من مطمع ...

حالا هرجور خودت می‌دونی گلم من تو بهترین مدرسه شهرمون بزرگ شدم اون موقع که با بیست تومن‌ میشد کلی خرید های خونه مادر من سه میلیون شهریه مدرسه دبستان میداد. و بهتر بگم ربطی به مدارس ندارع بچه ها یاد میگیرن به هم میگن تو این سن سالم کم کم می‌فهمه خیالت راحت اونقدری نیست کل زندگیش بگیره 

نه من مطمعنم از تربیت بچه ام گوشی هم نداره و اینترنت دانش اموزی بنامه شاد استفاده میکنه و مطمعنم ک ا ...

مطمئن باش که از تو بهتر میدونه مامان منم هیچوقت حرفی درباره اون مسائل نزدو نزاست کسی بزنه اما من ازخودشم بهتر میدونستم

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

اولا هرچقدر سعی کنی چشمو گوشش رو بلندی بهتره

اون تو اوج کنجکاویه تو بهس نگی اگاهش نکنه از راه خلاف به طور بد میفهمه شما هم متوجه نمیشی

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
فکر کنم بهتره منم همه چیز رو به خواهرم بگم😔 ولی این خیلی کوچیکه هنوز وارد نه سال هم نشده ولی راه ...

لازم نیست چیزیو باز کنی فقط همینو بهش بفهمون که اندام خصوصیش دقیقا مشخص کنی کجاهاش فقط برای خودشه و هیچ کس جز مامان و دکتر اونم در کنار مامانت حق نداره ببینه یا دست بزنه 

و اگه هر کسی بجز مامان ازش بخواد لباسشو در بیاره یا ازش بخواد اجازه بده که به بدنش دست بزنه باید برخورد بکنه و اگه یه کسی حتی یه نوازش کوچیک به این قسمتها کرد یا در موردش باهش حرف زدن حتما حتما بیاد و  بهت بگه 

و اگه پیش اومد و گفت تو بدون ایجاد هیجان یا ترس یا خشم تو چهره‌ت خیلی خنثی برخورد کنی و از اینکه‌بهت گفته ازش تشکر کنی و تشویقش کنی دفعه بعد هم بیاد و بهت بگه

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩
شما هنوز معنی دوست پسر و نمی‌فهمی  نمی‌فهمی که جنس مخالف بدون دید جنسی و عاشقانه می‌تونه عین د ...

خوب آخه میدونین مشکل کجاست شاید شما درست مفهمو دوستی سالم رو به خواهرتون فهمونده باشین و از اونجایی که دخترا باهوشترن خیلی هم خوب درک کرده باشه ولی تو این جامعه مریض که همه جا جنسهای مخالفو از هم جدا کردن حتی عکس نقاشی شده دختر رو از روی کتاب درسی حذف میکنن و روز به روز مردها و زنها رو به سمت یه سؤ تفاهم بزرگ هل میدن 

از کجا میدونین با این فکر که یه دوستی سالم داشته باشه با این امید با یه پسر طرح دوستی بریزه ولی طرفش توجیه نباشه و مریض جنسی باشه و با همین آدمی برخورد نکنه....