2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 120 پست
خب دین عزیزمامیخوادکسی بامخ روزمین نخوره  بلکه همیشه شان وجایگاهش بالاباشه

شما دوچرخه سواری کن برا بار اول 

مدام میخوری زمین تا یاد بگیری 

هی میخوری زمین 

دینی ک تو قبولش داری منم قبول دارم 

اما نه همه چیز و 

قرارم نیست قوانین و لایف استایل خودمون ریز به ریز دین بنویسیم

دین من میگه غیبت بده دروغ بده من قبولش کردم و تا حد امکان انجامش نمیدم

اما در سوره نسا میگه ک مرد می‌تونه زن رو بزنه ما این و قبول نمیکنم 

در جاهایی به زن مقام والا داده 

در جاهایی جامعه امروزی پذیرا نیست 

و میدونید ک در دین هم هیچ اجباری نیست 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
دخترم ماهم دانشگاه رفتیم وازین دوستایی که فکرمی کردن فقط باجنس مخالف دوست شدن برای دوستی هم دیدیم&nb ...

یک سوال میدونی اونایی که ادعای دوست معمولی را میکنن بعداً مشکلی براشون پیش اومده یا نه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه پسر ها ی این دوره توی سن 8 سالگی و نهایتا 12 سالگی میفهمن به طور کامل

سختترین دوران مامانا همینه

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
دختر  😔بله بهش گفتم بده از اون موقع میاد بهم میگه دیگه نمیکنم ،دیگه نکردم ۸ و نیم اخه فقط ...

ناراحت نباشین فقط سرش راگرم کنید

ماچندتاشاگردداشتیم توی مدرسه که باهم این کاررامی کردن

ولی امسال خیلی بهترن

بهش بگیدواژنت زشت وسیاه میشه 

روی صورتت علائمی ظاهرمیشه که زشت میشی

ودیگه کسی باهات دوست نمیشه ولی بامهربونی بگین

الگوهای خوب بهش معرفی کنیدازفامیل 

کتاب داستان بخونه

تاموقع خواب پیشش باشید

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
مواظب باش بخودش صدمه نزنه بنظرم مشاوره خووب و عالی جواب میده ن ازین مشاوره های در پیتی و امل فقط ببی ...

گوشی داره ولی فقط توش کارتون میبینه مطمئنم

این رفتار هاش به خاطر اون مهمون هاست

نمیدونی چند وقته از صبح تا شب دارم باهاش بازی میکنم که یادش بره😫😫😫😫

اینم همش بیشتر و بیشتر میشه

گفتم روان شناس نمیتونم ببرمش،اگه راهی دارید بهم بگین😑

.
کجای قرآن گفته مرد می‌تونه زن را بزنه !! اشتباه نمیکنی؟؟

اللاَّتِی تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلا تَبْغُوا عَلَیْهِنَّ سَبِیلاً إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلِیًّا کَبِیراً» نساء (۴)، آیه ۳۴.؛ «و زنانى را که از نافرمانى آنان بیم دارید، (-(نخست)-) پندشان دهید و (-(بعد)-) در خوابگاه ها از ایشان دورى کنید و (-(اگر تأثیر نکرد)-)، آنان را بزنید؛
پس اگر شما را اطاعت کردند، (-(دیگر)-) بر آنها هیچ راهى (-(براى سرزنش)-) مجویید که خدا والاى بزرگ است

من هنوز ب اونجا نرسیدم ولی واقعا مشکل خودم یادم رفت با این مساعلی ک در اینده وجود داره😥

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
شما دوچرخه سواری کن برا بار اول  مدام میخوری زمین تا یاد بگیری  هی میخوری زمین  دی ...

برای این شبهه هاواتهامات به دین هم بایدبه کارشناساش مراجعه کرد

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
برای این شبهه هاواتهامات به دین هم بایدبه کارشناساش مراجعه کرد

به نظرم گاهی انسان اگه با دین توجیه نشد ب عقلش رجوع کنه من میگم ک دین ما دین خوبی ولی من نمیتونم همه چیزش و قبول کنم ولی خب هرکس مسئول تربیت بچه خودش دیگه ایشالا موفق باشید❤️

اللاَّتِی تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِ ...

شما واقعاً متوجه نمیشید که کدوم دسته از زنان را میگه 

اگر یکم فکر کنید میفهمید که حکم درسته.

شما واقعاً متوجه نمیشید که کدوم دسته از زنان را میگه  اگر یکم فکر کنید میفهمید که حکم درسته.

شما فک کنم متوجه نمی‌شود و راجب دین تحقیقی نکردید نامفرمانی هر نافرمانی حتی اگه زن بدون اجازه شوهرش بره ب خونوادش سر بزنه 

گوشی داره ولی فقط توش کارتون میبینه مطمئنم این رفتار هاش به خاطر اون مهمون هاست نمیدونی چند وقته ا ...

سرشو گرم کن وقتشو پر کن اگر میتونی از راههای فطری مثه قران و نماز کمک بگیر اگر تو جو خانوادگیتون هست این مساعل اگرم نه باب نیس بنظرم فقط تا حدی بترسونش یا مثال بزن از کسی کفلانی اینجوری شد این اتفاق براش افتاده و ابروش رفت و اینا از هر راهی ک نقطه ضعفشه غیر مستقیم کمک بگیر جواب میده 

ناراحت نباشین فقط سرش راگرم کنید ماچندتاشاگردداشتیم توی مدرسه که باهم این کاررامی کردن ولی امسال خ ...

همش دارم باهاش بازی میکنم

کتاب که کلی واسش خریدم ولی نمیخونه 

میدونی چیه،من هر چی این ها رو بهش بگم که باور نمیکنه

چون کسایی که دیدتشون خیلی زیبا هستن😓 

کاشکی از سرش بیوفته دیگه عاجز شدم😶 

اصلا هم درس نمیخونه،پرخاشگر هم شده

بی ادب 😑آی

فحش هایی میده که نمیدونم از کجا یاد گرفته

از اون موقع به بعد هم همش به خودش و همه میگه زشت😐خودمم دارم افسرده میشم دیگه اینقدر بهم میگه تو زشتی😑

.