2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 120 پست

نظر همه محترمه خانوما من واقعا کمک خاستم هر کس شرایط و موقعیت زندگیش با دیگری متفاوته مخالف همیم گوش کنیم و تجربه کسب کنیم 

🌹🖒

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
عزیزم نه من بلکه شماهم نمی دونی چی به صلاح دختروپسره برای همین همه دین انتخاب می کنن تادینشون بهشون ...

شما همه چیز و از دید دین نگاه می‌کنی و از قدرت تفکری ک خدا بهت داده استفاده نمیکنی 

من زمان دانشگاه دوستای غیر هم جنس خیلی خوبی داشتم ک رابطمون صرفا دوستانه بود الان هم اونا ازدواج کردن هم من ولی هیچ وقت یادم نمیره چطوری تو لحظه ب لحظه زندگیم کمکم کردن ک الان یه زن مستقل و موفق شم 

مطمئن باش دهه ۸۰ و ۹۰ خیلی سریع ب این نتیجه رسیدن ک شیطان درون ماست نه جسمی مادی و حضوری کنترل شیطان درون با ماس نه شخصی جداگانه 👌👌

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانونایی ک بازدید میکنن لطفا اگر شده یک کمله برای من نظرشونو بنویسن خیلی لطف میکنن در حق خیلی از مادرهایی ک نوجون دارن

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
تورو خدا اگر علمشو نداری لاقل در حقش لطف کن ببرش مشاوره مطمعنا اون کارشو بلده و نتیجه مثبته خودت دس ...

میدونی،مشاور نمیتونم ببرمش

مخصوصا تو این اوضاع کرونا 

اگه راه حل خوبی میدونید بهم بگید

من خیلی سعی کردم مشغولش کنم

کتاب کلی گرفتم براش

اسباب بازی 

ایییییییی ،ولی این همش حرف خودش میزنه و کار خودش میکنه🙄🙄😣 

.
شما همه چیز و از دید دین نگاه می‌کنی و از قدرت تفکری ک خدا بهت داده استفاده نمیکنی  من زمان دا ...

من وهمه انسانهای عاقل فهمیدیم که همه چیزپاسخ عقلانی نداره

اوناییکه فکرمی کنن عقل کلن برعکس بامخ زمین می خورن 

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
میدونی،مشاور نمیتونم ببرمش مخصوصا تو این اوضاع کرونا  اگه راه حل خوبی میدونید بهم بگید من خی ...

دختره یاپسر؟

چندسالشه؟

خودارصایی می کنه؟

من وهمه انسانهای عاقل فهمیدیم که همه چیزپاسخ عقلانی نداره اوناییکه فکرمی کنن عقل کلن برعکس بامخ زمی ...

کسی ک با مخ میخوره زمین این خودش یه تجربه اس ک عاقل تر شههه 👌

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

اویشن جون من بنا به موقعیتم با نظرات شماموافقم و با نظرات کامانتا جون احتمالا چن ساله دیگه ک بچه ام قدرت استدلالشو داشته باشه 

همینه ک ماها هر جا هستیم از دید خودمو بمساعلو راه حلها نگاه میکنم مثه عدد 6 انگلیسی یکی ۶ میخونه یکی ۹ هر دو هم در موقعیت خودشون درست میگن بچه ها مرسی از نظراتتون

شما همه چیز و از دید دین نگاه می‌کنی و از قدرت تفکری ک خدا بهت داده استفاده نمیکنی  من زمان دا ...

دخترم ماهم دانشگاه رفتیم وازین دوستایی که فکرمی کردن فقط باجنس مخالف دوست شدن برای دوستی هم دیدیم 

دنیاندیده نیستم

ولی نظرم کاملاازتجربه هامه

کسی ک با مخ میخوره زمین این خودش یه تجربه اس ک عاقل تر شههه 👌

خب دین عزیزمامیخوادکسی بامخ روزمین نخوره 

بلکه همیشه شان وجایگاهش بالاباشه

دختره یاپسر؟ چندسالشه؟ خودارصایی می کنه؟

دختر 

😔بله

بهش گفتم بده از اون موقع میاد بهم میگه دیگه نمیکنم ،دیگه نکردم

۸ و نیم

اخه فقط این نیست،این بچه ها نا آگاهن نمیدونن کارایی که میکنن چه معنی میده😖😖😖

.
دختر  😔بله بهش گفتم بده از اون موقع میاد بهم میگه دیگه نمیکنم ،دیگه نکردم ۸ و نیم اخه فقط ...

مواظب باش بخودش صدمه نزنه بنظرم مشاوره خووب و عالی جواب میده ن ازین مشاوره های در پیتی و امل فقط ببین اگه ماهواره یا گوشی داه کنترلش کن کم کم از سرش میفته تا حدودی طبیعی بلوغه این مساعل اما تو این سن فک کنم زود باشه