2777
2789
عنوان

بچه ها برایه پسره خواهرم دعا کنید

318 بازدید | 23 پست

نزدیکه سه هفتس شکمش کار نکرده چندبار بردنش دکتر دارو هم داده خوب نشده شکمش سفت شده ومتورم وقرمز .بردنش بیمارستان دعا  کنید انسداد روده نباشه وعملش نکنن .

عزیزم شیاف نزدن واسش+؟؟ چرازودتراقدام نکرده خاهرت شاید مدفوع واقعا خشک شده تورودش

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شیاف نزدن واسش+؟؟ چرازودتراقدام نکرده خاهرت شاید مدفوع واقعا خشک شده تورودش

چرا هم شیاف زدن هم قرص کارکن بهش دادن .روغن کرچک یه شیشه خورده برگ ثنا انجیر الو همه چی دادن دکترم زیاد بردن .درست نشد بردنش بیمارستان .

چرا هم شیاف زدن هم قرص کارکن بهش دادن .روغن کرچک یه شیشه خورده برگ ثنا انجیر الو همه چی دادن دکترم ز ...

ای بابا حتی با شیاف کارکرده؟ همین هفته ی سوم شیاف زدن یاهمون اولی ک شکمش کارکرده؟؟ 

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
نه از همون موقع زدن .کار نمیکنه شکمش .

بالامیاره؟؟ حالت مدفوع باشه؟؟ ممکنه یوبس شده  یا ب قول توانسداد ولی اول عمل نمیکنن عزیزم راهای دیگه رو امتحان میکنن بدش انشاا... ک چیزی نیست

بالامیاره؟؟ حالت مدفوع باشه؟؟ ممکنه یوبس شده  یا ب قول توانسداد ولی اول عمل نمیکنن عزیزم راهای ...

نه بالا نیاورده ولی شکمش داره میترکه سفت شده ورگتش همه زده بیرون وکبود شده وقرمز .دوسه روز پیشم که بردن دکتر دکتر به خواهرم گفت روده هاش التهاب پیدا کرده به خاطر یبوست واگه نتونست بره دستشویی باید ببریدش بیمارستان ممکنه انسداد باشه .گاز معده هم نمیتونه بده  .

نه بالا نیاورده ولی شکمش داره میترکه سفت شده ورگتش همه زده بیرون وکبود شده وقرمز .دوسه روز پیشم که ب ...

اگ گازم نمیده انسداده برا رفع انسداد توبیمارستان کارای دیگم میکنن کاش خ زودتربرده بودنش