2777
2789

به هیچ وجه نرو هر رشته ای که فقط دانشگاه رفته باشی

اون زمان میگفتن دنیا داره به سمت پیشگیری میره و رشته های بهداشت کارش روز به روز زیاد میشه اما برعکس بود

یا برو دنبال علاقت یا انقدر بخون که پزشک و دندون بیاری

بقیه اوضاع کار خیلی خوبی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلیییییی سرخورده شدم خییییلی دایی هام چند بار مسخرم کردن  بچه منم کوچیکه  میخوای ...

تصمیم دارم ارشد بیوتکنولوژی بخونم کتاب گرفتم دارم کم کم میخونم 

کتاب زبان مربوط به ارشد وزارت بهداشت گرفتم دارم میخونم چون ضریب زبان وزارت بهداشت شد ۳ خیلی مهم شد

امسال که بعید بچه نمیذاره دیگه خودت داری میدونی همش چسبیده به مادر

ان شاءالله اگه شد امسال اگه نه سال دیگه الاقل عقده تو دلم نمیمونه

من سی سالمه😪انقدر اعتماد به نفسم رو ازدست داده بودم و حس میکردم خنکم که الان دارم یواشکی میخونم کسی خبر نداذه میخوام ارشد شرکت کنم و تغییر رشته بدم از بس مسخرم کردن 

شما ببخشید میپرسم چن سالتونه؟؟

تصمیم دارم ارشد بیوتکنولوژی بخونم کتاب گرفتم دارم کم کم میخونم  کتاب زبان مربوط به ارشد وزارت ...

شما که خوب و موفقی😐دیپلم 25.. من یه بار پرستاری قبول شدم نرفتم 

میکروبیولوژی هم رفتم انصراف دادم دیگه موندم و سرخورده

شما که خوب و موفقی😐دیپلم 25.. من یه بار پرستاری قبول شدم نرفتم  میکروبیولوژی هم رفتم انصراف د ...

سن نداری که

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست 

یه رشته مثل من میرفتی ۴ سال عمرت رو هدر میدادی خوب بود،

الان بشین بخون یه رشته خوب قبول میشی ان شاءالله میزنی تو دهن همه

داغونم دیگه حالم بهم میخوره 

اول روحیت رو عوض کن هر جور که فکر میکنی بهتر میشه روحیت

بخدا من سی سالمه میگم ایکاش همسن تو بودم بجایی که غصه میخوردم سریع همون ۲۵ سالگی دو سه بار کنکور امتحان میدادم دیگه ۲۸،۲۹ هم رشته خوب قبول میشدم الان یکی ، دوسال از دانشگاه رفتنم گذشته بود لااقل الان عقده تو دلم نبود