2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی لامذهب بعد کنکور دنیای آدم تغییر میکنه

کنکور سکوی پرتاب که اگه من بی پارتی و بی سهمیه موفق بودم توش لااقل احترام داشتم 

اما متاسفانه سقوط کردم و نزدیک دوازده سال منزوی شدم

مثل چیز پشیمونم پشیمون

یعنی لامذهب بعد کنکور دنیای آدم تغییر میکنه کنکور سکوی پرتاب که اگه من بی پارتی و بی سهمیه موفق بود ...

خود خود منی 

الانم همش تو فکرم که چ کار کنم خلاص شم حداقل جلوی بچم سرم بالا باشه

یعنی لامذهب بعد کنکور دنیای آدم تغییر میکنه کنکور سکوی پرتاب که اگه من بی پارتی و بی سهمیه موفق بود ...

بنظرتون برم این رشته؟ نه سهمیه دارم نه پارتی😐

😐💔
بنظرتون برم این رشته؟ نه سهمیه دارم نه پارتی😐

دختر خاله من رفت طراحی دوخت  کلاسای خیاطی هم رفت الان تو مزونی با 21 سال سن هم هنرستان رفت هم دانشگاه الانم تو مزونه من همینجور موندم تو گل رشته تجربی

خود خود منی  الانم همش تو فکرم که چ کار کنم خلاص شم حداقل جلوی بچم سرم بالا باشه

دارم دست و پا میزنم تغییر رشته بدم کار که گیر نیاوردم البته الان بچه دارم و کوچیکه خیلی نمیتونم زمان بذارم

خیلی حسه بدی هست خیلی تحقیر شدم 

کرونا اومد همه براشون سخت بود بیرون نمیرن اما فقط خدا میدونه من بعد کنکورم خونه نشین شدم از جمع فراری شدم چون حس سرخوردی دارم

دارم دست و پا میزنم تغییر رشته بدم کار که گیر نیاوردم البته الان بچه دارم و کوچیکه خیلی نمیتونم زمان ...

منم خیلیییییی سرخورده شدم خییییلی دایی هام چند بار مسخرم کردن 

بچه منم کوچیکه 

میخوای چه رشته ای بری برنامت چیه؟