سلام من هر روز بی حوصلم بی اشتهام حالت تهوع بهونه گیر شدم خیلی شدید همش هی حساسیتایه الکی دارم دوسدارم همش تو خوته باشم کسی نیاد و منم جایی نرم و همسرم همیشههه تو خونه پیشم باشه .. اصلا اخلاق عجیبی گرفتم قبلشم حساس بودم ولی ن اینقد .. گریه بی دلیلم ک دیگ هیچی..کسی اینجوری بوده اوایل بارداریش؟
من بی حال و بی اشتها و کلا حالم خیلی بد بود ولی آروم بودم نه این حساسیتی که تو داری رو نداشتم اتفاقا سعی کن روزا که شوهرت نیست بری خونه ی مامان یا خواهر چون حالت بهتر میشه من که اینطور بودم تو خونه ی خودم حالم خیلی بد بود ولی خونه ی خواهرم میرفتم عالی بودم.. تنهایی باعث همه ی ایناست
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
من بی حال و بی اشتها و کلا حالم خیلی بد بود ولی آروم بودم نه این حساسیتی که تو داری رو نداشتم اتفاقا ...
اخه میدونی عزیزم ما خوزستانی هستیم ولی ساکن استان سمنان شهر شاهرودیم خواهر شوهرم فقط خونش اینجاس و کلا مادر و پدر و همه فامیلایه من خوزستانن شوهرمم فقط خواهرش اینجاس میخوام ازمایشات بارداریمون ک دادم برم خوزستان تنهایی چون شوهرم نمیتونه بخاطر کارش بیاد نمیدونم فک کنم رفتن پیش خوانوادم حالمو بهتر کنه
عزیزم من توهمین دوناهی ک فهمیدم باردارم خونریزی ام کردم ی چشمم اشک بود ی چشمم خون.هماتوم دارم ولی هد ...
عزیزم الهی ب حق فاطمه زهرا بچت و خودت سالم باشید و ب سلامت این دوره رو بگذورنید ب سلامتی بیاد تو بغلت عزیزم توکلت ب خدا باشه مطمعن باش اون بخواد هر مشکلی ام ک پیش بیاد میمونه برات من خودم وقتی نمیدونستم باردارم مبلایه خونمم جا ب جا کردم با شوهرم دو هم رفتیم ولی هیچی نشد چون خدا خواست پس توام نمیشه عزیزم