2777
2789

سلام من هر روز بی حوصلم بی اشتهام حالت تهوع بهونه گیر شدم خیلی شدید همش هی حساسیتایه الکی دارم دوسدارم همش تو خوته باشم کسی نیاد و منم جایی نرم و همسرم همیشههه تو خونه پیشم باشه .. اصلا اخلاق عجیبی گرفتم قبلشم حساس بودم ولی ن اینقد .. گریه بی دلیلم ک دیگ هیچی..کسی اینجوری بوده اوایل بارداریش؟

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی حال و بی اشتها و کلا حالم خیلی بد بود ولی آروم بودم نه این حساسیتی که تو داری رو نداشتم اتفاقا سعی کن روزا که شوهرت نیست بری خونه ی مامان یا خواهر چون حالت بهتر میشه من که اینطور بودم تو خونه ی خودم حالم خیلی بد بود ولی خونه ی خواهرم میرفتم عالی بودم.. تنهایی باعث همه ی ایناست

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
من بی حال و بی اشتها و کلا حالم خیلی بد بود ولی آروم بودم نه این حساسیتی که تو داری رو نداشتم اتفاقا ...

اخه میدونی عزیزم ما خوزستانی هستیم ولی ساکن استان سمنان شهر شاهرودیم خواهر شوهرم فقط خونش اینجاس و کلا مادر و پدر و همه فامیلایه من خوزستانن شوهرمم فقط خواهرش اینجاس میخوام ازمایشات بارداریمون ک دادم برم خوزستان تنهایی چون شوهرم نمیتونه بخاطر کارش بیاد نمیدونم فک کنم رفتن پیش خوانوادم حالمو بهتر کنه

حالا من برعکس تو همش دوست داشتم برم بیرون و مهمونی تو خونه خودم حالم بد میشد حس افسردگی میکردمو گریه ...

شاید منم بخاطر همینه ک همش گریم میگیره ولی خب دوسندارم اخه خونه خواهر شوهرم برم ارامش ندارم اونجا حالم همش بده از اخلاق و طرز برخوردش ☹ نمیدونم چ کنم

من هفته ششم حالم خوب بود.ولی ازاون ب بعد حللت تهوع شروع شد الان ک هفته یازدهم هستم حالت تهوع رفلاکس ترش کردن معده منوکشته😑

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من هفته ششم حالم خوب بود.ولی ازاون ب بعد حللت تهوع شروع شد الان ک هفته یازدهم هستم حالت تهوع رفلاکس ...

اره شنیدم هرچی بخوری معدت انگار میسوزه روزایه خوب فک کنم همین الانه ک من توشم حسش نمیکنم و فقط خوشحالم بعدش دیگ خواب و خوراک نداریم فک کنم

شاید منم بخاطر همینه ک همش گریم میگیره ولی خب دوسندارم اخه خونه خواهر شوهرم برم ارامش ندارم اونجا حا ...

اخی عزیزم خانوادتم پیشت نیستن چقد بد چون اولیل بارداری خیلی سخته😢حالا بعد هفته شش حالت تهوعم میاد سراغت😭

اره شنیدم هرچی بخوری معدت انگار میسوزه روزایه خوب فک کنم همین الانه ک من توشم حسش نمیکنم و فقط خوشحا ...

عزیزم من توهمین دوناهی ک فهمیدم باردارم خونریزی ام کردم ی چشمم اشک بود ی چشمم خون.هماتوم دارم ولی هداروشکر اوضاعن بهتره الان داره کوچیک میشه هماتومم.ولی خب خداروشکر ک بچم سالمه قلبش میزنه من تحمل میکنم همه سختیاشو  

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
شاید منم بخاطر همینه ک همش گریم میگیره ولی خب دوسندارم اخه خونه خواهر شوهرم برم ارامش ندارم اونجا حا ...

عزیزم فیلم دانلود کن ببین کلاسای مجازی شرکت کن کتاب داستان بخون خونه خواهر شوهر هم شد جا؟

سعی کن بدون شوهرت مسافرت نری خیلی اذیت میشی صبر کن مرخصی بگیره با هم برید یا خانوادت بیان

عزیزم من توهمین دوناهی ک فهمیدم باردارم خونریزی ام کردم ی چشمم اشک بود ی چشمم خون.هماتوم دارم ولی هد ...

عزیزم الهی ب حق فاطمه زهرا بچت و خودت سالم باشید و ب سلامت این دوره رو بگذورنید ب سلامتی بیاد تو بغلت عزیزم توکلت ب خدا باشه مطمعن باش اون بخواد هر مشکلی ام ک پیش بیاد میمونه برات من خودم وقتی نمیدونستم باردارم مبلایه خونمم جا ب جا کردم با شوهرم دو هم رفتیم ولی هیچی نشد چون خدا خواست پس توام نمیشه عزیزم

اخی عزیزم خانوادتم پیشت نیستن چقد بد چون اولیل بارداری خیلی سخته😢حالا بعد هفته شش حالت تهوعم میاد س ...

اره الان دیگ هفته ششم دیگ هیچی نمیخورم نمیتونم

عزیزم الهی ب حق فاطمه زهرا بچت و خودت سالم باشید و ب سلامت این دوره رو بگذورنید ب سلامتی بیاد تو بغل ...

مرسی عزیزدلم توهم انشاالله یه بارداری راحت داشته باشی بچتو سالمو صالح بغلت بگیری.