2777
2789
عنوان

حس بد اوایل بارداری رو کیا تجربه کردن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 38 پست
اونجا که شوهرت تنها نیست خواهرش هست پس بری پیش خانوادت که این مدت بگذره خیلی بهتره چون واقعا سخته او ...

اره ب اینم فک کردم ولی بدیش اینه ک شاهرود هواپیمایی ب سمت خوزستان نداره فقط تهران باید با قطار برم نگرانم تویه راه اتفاقی نیوفته یهو

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط حال روحیش نیست حال جسمانی اینقدر بد میشه که اصلا حس و حال هیچ کاری رو نداره آدم بعد خود فض ...

دقیقا کاش فقط حال روحی بود میشد کاری کرد بلخره ولی جسمی اونقد خستم ک انگار هیچکاری ازم بر نمیاد عجیبه اینجوری نبودم ولی دارم اینجوری میشم 

🙈🙈🙈خدا کنه نی نی باشه 

من ۸ روز از پریودیم گذشت دقیقا دل درد و کمر درد پریودی بود ولی نمیشدم تو صبر کن تا موعدت برسه اگ دیدی رد شد بذار دو س روز رد بشه رد ک شد برو بی بی چک بزن من بی بی چک زدم فورا قرمز شد خط دوم دقیقه اگ شد اگ حتی کمرنگم بود ینی هستی هرچی بذاری بگذره از موعدت بیشتر میشه هورمون بارداری توی ادرار و خطه قرمز تر میشه 

دقیقا کاش فقط حال روحی بود میشد کاری کرد بلخره ولی جسمی اونقد خستم ک انگار هیچکاری ازم بر نمیاد عجیب ...

آره عزیزم طبیعیه من که مثل مرده ها میوفتادم یه جا وارد هفته ی نهم که شدم بهتر شدم حدود یه هفته دوباره شروع کرد ولی ضعف و بی حالی نیست فقط تهوع بعضی وقتا سردرد 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
اره ب اینم فک کردم ولی بدیش اینه ک شاهرود هواپیمایی ب سمت خوزستان نداره فقط تهران باید با قطار برم ن ...

نه با قطار خیلی طولانیه برو تهران با هواپیما بیا اهواز .. 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜