سلام من هر روز بی حوصلم بی اشتهام حالت تهوع بهونه گیر شدم خیلی شدید همش هی حساسیتایه الکی دارم دوسدارم همش تو خوته باشم کسی نیاد و منم جایی نرم و همسرم همیشههه تو خونه پیشم باشه .. اصلا اخلاق عجیبی گرفتم قبلشم حساس بودم ولی ن اینقد .. گریه بی دلیلم ک دیگ هیچی..کسی اینجوری بوده اوایل بارداریش؟
من ۸ روز از پریودیم گذشت دقیقا دل درد و کمر درد پریودی بود ولی نمیشدم تو صبر کن تا موعدت برسه اگ دیدی رد شد بذار دو س روز رد بشه رد ک شد برو بی بی چک بزن من بی بی چک زدم فورا قرمز شد خط دوم دقیقه اگ شد اگ حتی کمرنگم بود ینی هستی هرچی بذاری بگذره از موعدت بیشتر میشه هورمون بارداری توی ادرار و خطه قرمز تر میشه
دقیقا کاش فقط حال روحی بود میشد کاری کرد بلخره ولی جسمی اونقد خستم ک انگار هیچکاری ازم بر نمیاد عجیب ...
آره عزیزم طبیعیه من که مثل مرده ها میوفتادم یه جا وارد هفته ی نهم که شدم بهتر شدم حدود یه هفته دوباره شروع کرد ولی ضعف و بی حالی نیست فقط تهوع بعضی وقتا سردرد
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
اره ب اینم فک کردم ولی بدیش اینه ک شاهرود هواپیمایی ب سمت خوزستان نداره فقط تهران باید با قطار برم ن ...
نه با قطار خیلی طولانیه برو تهران با هواپیما بیا اهواز ..
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜