2777
2789
عنوان

حس بد اوایل بارداری رو کیا تجربه کردن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 38 پست
عزیزم فیلم دانلود کن ببین کلاسای مجازی شرکت کن کتاب داستان بخون خونه خواهر شوهر هم شد جا؟ سعی کن بد ...

اره دیگ همین برم اونجا همش باید عصبی باشم و هی بریزم تو خودم و تحمل کنم بدتره .. تاحالا نرفتم تنهایی جایی ولی یهو اونقدر دلم برای خوانوادم تنگ میشه ک دوسدارم پرواز کنم برم پیششون ولی بازم اگ برم میدونم تنها دووم نمیارم و همش هی دلم میخواد زودتر برگردم گیر کردم منم☹

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدلم توهم انشاالله یه بارداری راحت داشته باشی بچتو سالمو صالح بغلت بگیری.

فداتبشم عزیزم ایشالله خدا خودش مسیرو برامون راحت کنه و پشتو پناهمون باشه❤

اخه میدونی عزیزم ما خوزستانی هستیم ولی ساکن استان سمنان شهر شاهرودیم خواهر شوهرم فقط خونش اینجاس و ک ...

آخی عزیزم پس تنهایی.. آره یه مدت بری پیش خانوادت خیلی خوبه.. خیلی جالبه دوستم خونش شاهروده، منم اهواز زندگی میکنم

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
آخی عزیزم پس تنهایی.. آره یه مدت بری پیش خانوادت خیلی خوبه.. خیلی جالبه دوستم خونش شاهروده، منم اهوا ...

نمیدونم برم یا ن تو دوراهی گیر کردم باید حسابی فکر کنم و شرایطو بسنجم 

اره دیگ همین برم اونجا همش باید عصبی باشم و هی بریزم تو خودم و تحمل کنم بدتره .. تاحالا نرفتم تنهایی ...

تنهایی بری مخصوصا خوزستان از شاهرود خیلی دوره تو راه کلافه میشی اذیت میشی اگر با شوهرت بری حداقل شوهرت بهت میرسه شوهرت اگر کارش دولتیه بهش بگو ی مرخصی بگیره با هم برین اصلا تنهایی نرو 

با خانوادت تماس تصویری بگیر... تو اینستا و ترب و دیجیکالا سیسمونی ببین از این دفترای بارداری بخر تزیین کن کلی کارای جالب دیگه میتونی انجام بدی تا از بی حوصلگی درای

نمیدونم برم یا ن تو دوراهی گیر کردم باید حسابی فکر کنم و شرایطو بسنجم 

اونجا که شوهرت تنها نیست خواهرش هست پس بری پیش خانوادت که این مدت بگذره خیلی بهتره چون واقعا سخته اوایلش.. ولی با هواپیما برو چون خیلی طولانیه زمینی

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
تنهایی بری مخصوصا خوزستان از شاهرود خیلی دوره تو راه کلافه میشی اذیت میشی اگر با شوهرت بری حداقل شوه ...

عزیزم فقط حال روحیش نیست حال جسمانی اینقدر بد میشه که اصلا حس و حال هیچ کاری رو نداره آدم بعد خود فضای خونه بیشتر باعثش هست من تو خونه ی خودم به زور قرص ضد تهوع غذا میخوردم ولی میرفتم پیش خواهرم اصلا قرص نمیخوردم حالم عالی بود 

عزیزم فقط حال روحیش نیست حال جسمانی اینقدر بد میشه که اصلا حس و حال هیچ کاری رو نداره آدم بعد خود فض ...

من که باردار نشدم ولی واقعا مسافرت تنهایی خیلی کلافه کنندس بعدش خود من کلی ضعف میکنم هوس خوراکی متنوع میکنم شوهرم رو میفرستم بگیره دستشویی با شوهرم میرم 

تازه منی که دوران دانشجویی به مدت یک سال خودم تنهایی سفر میکردم و عادت داشتم اینجوری شدم!!

تنهایی سفر کردن به حدی سخته که هیچی از خوشی های سفر نمیفهمی

من که باردار نشدم ولی واقعا مسافرت تنهایی خیلی کلافه کنندس بعدش خود من کلی ضعف میکنم هوس خوراکی متنو ...

اره همه اینا هست ولی میدونی میترسم اینجوری افسردگی بگیرم .. نمیدونم واقعا گیجه گیجم