2777
2789
عنوان

بنظرتون این آدما حسودن؟😐

212 بازدید | 23 پست

اونایی که تا یه زن خوشگل میبینن میگن این که همش آرایشه قیافه بدون آرایششو بزاره اگه راس میگه😂

به نظر من به عنوان مثال نیوشا ضیغمی تو عکسای قدیمیشم خوشگل بوده تو فیلمای قدیمیش خداییش همه جوره خوشگله کاری به عمل و اینا ندارم عکس بچگیشم دیدم ملت از حسادت اینو میگن تو کامنتا بیشتر فوشه خخخخخخ

درسته آدم با آرایش خیلی فرق میکنه ولی نهایتا خوشگله 

طرز فکر ها متفاوت 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدشم آرایش اصلا چیزه بدی نیست انسان ذاتا زیبایی رو دوس داره لوازم آرایشو ساختن واسه زیباتر دیده شدن ...

یکی از دوستای منم خوشگله 

ب اونیکی دوستام میگم که فلانی خوشگله 

میگه وااای تو ب این میگی خوشگل🙄

همینجوری یهویی صلوات😁
یکی از دوستای منم خوشگله  ب اونیکی دوستام میگم که فلانی خوشگله  میگه وااای تو ب این میگی ...

بعضیا همینن کلا انگار نمیدونن سلیقه ها متفاوته

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

ارایش زیاد ادمو تغییر نمیده اون میکاپه که تغییر میده 

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂
کسی میدونه ضیغمی واسه بار دوم چرا بینی اشو عمل  کرده ؟ اخه بینی اش که خوب بود. واسم سواله ...

آره زد خراب کرد قیافشو تو فیلمای قدیمیش قشنگ تره

هیچی بینیشو قلمی عمل کرد اروپایی تر دیده بشه😐😐😐😐😐

آره سلیقه ایه خیلیا خوششون نمیاد و صورت لاغر دوس دارن ولی هیچکس زشت نیست  منم از لیلا اوتادی ب ...

منم از چهره لیلا اوتادی خوشم نمیاد مهتاب کرامتی . نیکی کریمی. نسرین مقانلو از نظر من زیبان.

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

خوب الان قیافه ی معمولی نیوشا ک همشم با عمل هست چرا باید دعدغه ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پول یعنی زیبایی

اینم که با این فیلم  های مسخره ک بازی میکنه ک کلا اصول بازیگری رو زیر خط فقر برده 

دوتا فیلم بازی کرده 

پول بدست اورده و عمل کرده

قیافش اصلا هم قبل عملاش زیبا نبود

هرچند سلایق متفاوته