2777
2789
عنوان

بنظرتون این آدما حسودن؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست
خوب الان قیافه ی معمولی نیوشا ک همشم با عمل هست چرا باید دعدغه ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پول یعنی زیبایی ای ...

فیلمای جدیدش خیلی چرته ولی پرتقال خونی و اون فیلمه ک با باران کوثری بود واقعا قشنگ بودن

بعد ملت انگار خیلی درگیرشن کامنتا خودشونو جر دادن

خوب الان قیافه ی معمولی نیوشا ک همشم با عمل هست چرا باید دعدغه ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پول یعنی زیبایی ای ...

چهره اش معمولیه ولی واسه بازیگری واقعا استعداد نداره .پیداس ک داره نقش بازی میکنه و جلو دوربینه ی مشت جمله حفظ کرده داره تکرار میکنه. اصلا بلد نیس تو نقش هاش فرو بره.اون حسی ک باید ب مخاطب انتقال نمیده.

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمای جدیدش خیلی چرته ولی پرتقال خونی و اون فیلمه ک با باران کوثری بود واقعا قشنگ بودن بعد ملت انگ ...

ملت ما که معلوم الحالن

بخدا من گاهی میفهمم مثلل دنیا جهانبخت ۱۰ میلیون فاولور داره.با خودم میگم ایا واقعا ۱۰ میلیون احمق تو ایران داره زندگی میکنه؟

چهره اش معمولیه ولی واسه بازیگری واقعا استعداد نداره .پیداس ک داره نقش بازی میکنه و جلو دوربینه ی مش ...

دقیقا مشخصه مصتوعی بازی میکنه 

و هیچ حسی نداره.و فقط خودنمایی میکنه

بازیگر یعنی مریلا زارع.ژاله صامتی

ترانه علیدوستی

گلشیفته فراهانی

آره دیگه همینو میگم رفته بینیشو قلمی کرده

وا قبلا ک قلمی تر بود. الان گوشتی و بادکرده بنظر میاد شاید هنوز ورم داره چون تازه عمل کرده .

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...