2777
2789
عنوان

بالاخره چاق میکنه یا لاغر

216 بازدید | 15 پست

خیلی سایتا و حتی همین نی نی سایت خوندم که رازیانه چاقی سینه میاره و چاقی صورت ولی بدن رو به دلیل سوزوندن چربی و کاهش اشتها لاغر میکنه

حالا من از خودم لاغری و در حال خوردن مکمل چاقی هستم چجوری رازیانه رو مصرف کنم که فقط چاقی سینه و صورت بهم بده. و لاغرم نکنه؟؟

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز میگن چربی های دور کمر رو آب میکنه  و به خاطر تغییرات هرمونی باعث بزرگی سینه و باس ن میشه& ...

ممنون عزیزم

میگم واقعا جرات دارین این چیزهارو از پیش خودتون بدون تجویز دکتر یا متخصص مصرف میکنین..  از عوا ...

دارهای گیاهی عوارض ندارن گلم هرچی باشه از پروتز و عمل جراحی خیلی کم عوارض تره

هم لاغرم هم سینه هام کم حجمه روحم بهم ریخته

عزیزم مکمل چاقی چی میخوری  کلا برنامه ات چ جوری برا چاقی

قرص سیپروهپتادین خیلی اشتهام زیاد شده و ویتامین eمیخورم که پوستم با چاق شدن کش نیاد

خوبیش اینه برگشت نداره چون با خوردن غذا چاق میشی ولی باید ورزشی بدنسازی هم انجام بدی چربی در نیاری