2777
2789

سلام کسی تجربه ای داره؟تا دیشب خوب بودم یکم ظرف شستم حدودا ۱۵دقیقه سرپا بودم بعدش کمردرد و دردای پریودی گرفتم تا الان شدید نیس ولی مداوم هست چیکار کنم .شیاف یزارم خوب میشه؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نباید زیاد سرپا وایستی

سعی کن در طول روز بیشتر دراز بکشی

نشستن و ایستادن زیاد خوب نیس

پله هم خوب نیس

معمولا با شیاف حل میشه

ولی ب دکتر یا ماما ت بگو

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
استراحت کن و شیاف بذار. طبیعیه

وقتی دراز میکشم ب پهلو بدتر میشه ب کمر میشم خوب میشه میشینمم خوبم .طبیعیه؟؟نگرانم

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
عزیزم نباید زیاد سرپا وایستی سعی کن در طول روز بیشتر دراز بکشی نشستن و ایستادن زیاد خوب نیس پله ه ...

من شیاف استفاده نکردم اصلا تا الان ولی امروز ب دکترم پیام دادم گفت شیاف بزار منتظرم شوهرم بخره بیاد 

وقتی دراز میکشم ب پهلو بدتر میشه ب کمر میشم خوب میشه میشینمم خوبم .طبیعیه؟؟نگرانم

والا چی بگم طبیعیه ی کمش اما سعی کن به پشت نخابی خوب نیس. 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
عزیزم نباید زیاد سرپا وایستی سعی کن در طول روز بیشتر دراز بکشی نشستن و ایستادن زیاد خوب نیس پله ه ...

بنظرت برم حموم بدتر میشع یا بهتر؟

موعد پریودیت هست؟؟

نه ولی خب میگم شاید از سرما هم هست کمرم همش بازه😥

من شیاف استفاده نکردم اصلا تا الان ولی امروز ب دکترم پیام دادم گفت شیاف بزار منتظرم شوهرم بخره بیاد& ...

نگران نباش عزیزم

این دردا طبیعیه 

شیاف ک بذاری این کارا هم بکنی دیگ درد نداری

خیلی خوبه

هر وقت درد شدید پریودی احساس کردی خطرناکه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
من که بعد حموم خیلی دل درد میگیرم.

خب نرم ولش کن🙂ی صلوات بفرس خوب شم دارم میترسم دیگه