2777
2789
عزیزم من خودم عاشق عروسی بودم و تعریف کردم چجوری عروسی کردم .....ولی الان اصلا پشیمون نیستم چون &nbs ...

منم دقيقا همين عقيده رو دارم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خودش راضی بود؟من که دق میکنم خیلی خوبه همچین روحیه ای داشته باشی که برات مهم نباشه

خودش روحیه ش خیلی پسرونه بود😅

خیلیم خوشحال بود درگیر ادابازیایِ آتلیه و جشن نمیشه 🤣🤦‍♀️

اما الان خیلی آروم شده

نمیدونم خانوم شده یا افسرده ست 😞

گاهی لباس عروس میبینم گریم میگیره فقط😕 فک کنم دیگ عروسی هیچکس نرم انقد ک حالم گرفته میشه انقد برنا ...

الهی ک من بمیرم برات 🙂

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
مجبورم صبر کنم اصلا راضی نمیشن 

خيلي سخته اين دوران

يني وقتي بري سر خونه خودت احساس ميكني يه بار از دوشت برداشته شد

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خيلي سخته اين دوران يني وقتي بري سر خونه خودت احساس ميكني يه بار از دوشت برداشته شد

ن نگو 😂من خونه مامانم بودم اصلا کار نمیکردم الان خونمو ببینی این خودش ی بار بزرگه😂😂😂

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
ن نگو 😂من خونه مامانم بودم اصلا کار نمیکردم الان خونمو ببینی این خودش ی بار بزرگه😂😂😂

من هنوزم خيلي كار نمي كنم  

درکت میکنم.منم روز قبل عروسی  ب پدر شوهرم زنگ زدن ک رستورانی ک برای فرداشب رزرو کردین کنسله.از ...

منم از یه هبته قبل عروسیم کارم شده بود گریه ....هم عذاب وجدان که نکنه کسی مریض شه ...از یه طرف همه جامیگفتن فلان جا رو میخوان ببندن و فلان ما باغ گرفتیم ....شنیدیم دامادو دستگیر کردن چون جشن گرفته بودن و مجبور شدیم مهمونارو کنسل کنیم تو خونه با فامیلای درجه یک و دو رگیریم 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
خدانکنه عزیزم

ولکن بهش فکرنکن ...ب این فک کن تووعروسی نگرفتی قرضم نداری ولی من ۸۰میلیون قرض دارمممممممممممم😑ب این فک کنی خداروشکر میکنی ک عروسی نگرفتی

گاهي ازينكه صحبت عروسي ميشه دلم ميگيره

ولي بازم خوشحال ترم كه عروسي نگرفتم تا اينكه يكي بياد مريض بشه آدم تا آخر عمر خودشش رو نمي بخشه

من هنوزم خيلي كار نمي كنم    

من شوهرم میاد میگم بیا باهم شرو کنیم 😂😂اونم خروپف میکنه ک من خابم مثلا 😑😂

من هنوز کرونا هم نبود بدون هیچی اومدیم سر خونه زندگیمون...ولی هیچ خوب نیست...من که حال دلم خوب نیست ...

چندسال دیگه یادت میره

من شوهرم میاد میگم بیا باهم شرو کنیم 😂😂اونم خروپف میکنه ک من خابم مثلا 😑😂

عجبا!   شوهرم خدا رو شكر بيشتر از من كار خونه مي كنه