2777
2789
🤷‍♀️ میخواد جشن بگیره واسه سالگردش دیگه لباس عروس بپوشه و آتلیه اینا

اینم مدل جدیده حتما 🙄

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

من مرداد ۹۸ عقد کردم 

خییلی دلم میخواست تا عید برم خونم فقطم کلیپ بگیرم ولی خوانواده شوهرم قبول نکردن گفتن باید عروسی بگیریم ماهم فعلا دست نگه داشتیم ولی من ناراحتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ديگه هم بعيد ميدونم بشه سالگرد گرفت

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
افرین ب خودت ک خوبی میتونی خوبی بقیه رو ببینی

این دور و زمونه نباید خوب باشی...من خودم یروز انقد خوب بودم هی زدن سرم 😊

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
من مرداد ۹۸ عقد کردم  خییلی دلم میخواست تا عید برم خونم فقطم کلیپ بگیرم ولی خوانواده شوهرم قبو ...

آخه تا كي ميشه دست نگه داشت

معلوم نيست كي تمون بشه

همه خانواده شوهرا ميگن بدون جشن برين سر خونه زندگي مال شما برعكسه  

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
میدونی من روز قبل عروسیم تالارو بستن ...موهامو رنگ کرده بودم رنگ دوم دکلره و اینا رومیخواستم برم آرا ...

درکت میکنم.منم روز قبل عروسی  ب پدر شوهرم زنگ زدن ک رستورانی ک برای فرداشب رزرو کردین کنسله.از استانداری و فلان جا بهمون اخطار دادن.. 

هیچی دیگ من ارایشگاه بودم.پدر شوهر و همسرم از یه طرف.پدر و داداشم و همسر ابجیم از یه طرف افتادن دنبال باغ.ساعت7 شب بم زنگ زدن ک باغ و گزفتیم خیالت راحت..

ینی هیچ وقت یادم نمیرع ک چ فشاری روم بود

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

من مرداد ۹۸ عقد کردم  خییلی دلم میخواست تا عید برم خونم فقطم کلیپ بگیرم ولی خوانواده شوهرم قبو ...

من از فروردين تا مرداد صبر كردم ولي هيچ فايده اي نداشت

به نظرم تو هم بقيه رو راضي كن كليپ و عكس بگير و برو سر خونه زندگيت

آخه تا كي ميشه دست نگه داشت معلوم نيست كي تمون بشه همه خانواده شوهرا ميگن بدون جشن برين سر خونه زن ...

هموووون شانس منه 

گفتن تو بعدا میخوای بگی شما از خدا خواسته عروسی نگرفتید واسه من 

گفتن حالا تا مرداد صبر کنید 

هی

عزیزم من خودم عاشق عروسی بودم و تعریف کردم چجوری عروسی کردم .....ولی الان اصلا پشیمون نیستم چون  خداروشکر کسی کرونا نگرفت (اگه یکی سرش دردمیگرفت من عذاب وجدانو چیکار میکردم)تازه خیلیا هم میترسن و حقم دارن و نمیان یعنی خرج الکیه

من یه بار عید عروسیم کنسل شده بود واونموقع هم کنسل میکردم (تیر)دیگه حالا حالاها نمیتونستم عروسی بگیرم 

الکی خودمو علاف میکردم

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

گذاشتیم برای بعد عید شاید کرونا کم بشه و بتونیم ی جشن دورهمی بگیریم

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
راضی هستی؟؟؟

گاهی لباس عروس میبینم گریم میگیره فقط😕 فک کنم دیگ عروسی هیچکس نرم انقد ک حالم گرفته میشه

انقد برنامه داشتم براعروسیم 

حتی یدونشم نشد 

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅