2777
2789
عنوان

برو بچ حوصله دارین درد ودل طولانی من و بخونید یا نه -

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 113 پست
من همچنان دارمش ولی جراحی بینی انجام دادم مشکلی ندارم باهاش نمیدونم چرا با جراحی میخای برش داری چون ...

من سال ۹۰ عمل کردم ۱۸ سالم بود دکترمم خوب نبود . والا دکترمم گفت جراحی خودش معضلیه ولی چون خیلی رو گوشم بزرگ شده گفت اول جراحی بعد کورتون اگ م نداد فریز ک نمیدونم فریز چطوریه ممنون ک جوابمو دادید

اگر دنیای خود را فرو ریخته یافتی تکه های سالم را برگیر و به راه ادامه بده....
من سال ۹۰ عمل کردم ۱۸ سالم بود دکترمم خوب نبود . والا دکترمم گفت جراحی خودش معضلیه ولی چون خیلی رو گ ...

فریز کردن یعنی با دستگاه یه سرمای زیاد به بافت وارد میکنن یه جور یخ زدن بافت هست که باعث میشه بافت بمیره

والا من گوشم که اندازه نصف عدس بود کورتن زدم (یعنی سریع رفتم برای درمان) ولی برای دستم خیلی دیر رفتم پیش دکتر و اصلن نمی دونستم گوشت اضافه چیه و اصلن درمانش چیه و فلان بلاخره سه دوره درمان رفتم یه دفه تزریق کورتن خالی تقریبا ده دوازده جلسه یه هفت هشت جلسه هم تزریق به همراه لیزر ولی دوباره برگشت الانم به خاطر کرونا بیخیالشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو این چن وقته فقط یه دفه یه ظرف کشک برام آورده و یه ظرف ماست چیکده و یه ظرف هم گیلاس منم داخل ...

کاملا حق دارین که از همسایتون ناراحت بشین خدایی بعضیا واقعا پررو و بی ملاحظه هستن ولی من جای شما باشم تلفناش جواب نمیدم پیاماش توی واتساپ نخونده پاک میکنم و جواب پیامکشم نمیدم وقتی هم که توی راهرو دیدینش یه سلام بکنین و خیلی سرد برخورد کنین و از کنارش رد بشین اگرم اومد و ازتون پرسید چیشده که اینطوری رفتار میکنین بگین چیزی نشده عزیزم من اینجوری راحت ترم خودش میفهمه میره دنبال زندگی خودش با این چیزایی که شما گفتین من عصبی شدم شما دیگه حق دارین اعصابتون خورد و خمیر باشه

کاملا حق دارین که از همسایتون ناراحت بشین خدایی بعضیا واقعا پررو و بی ملاحظه هستن ولی من جای شما باش ...

عزیز دلم 

باورت میشه بعد این تاپیک دو دفه دیگه ازم درخواست کرده یکی فشارسنج بوده یکی دیگه هم همین دیروز ساعت 2 خونه بودم تخم مرغ میخواست واسه دونات

منم ندادم بهش 

بدبختی اینه که من توانایی اینو ندارم اینجوری برخورد کنم اگه توانایی و داشتم از اول محکم می گرفتم که این جوری نشه 

الانم فقط و فقط بهش نه می گم تا بفهمه بلاخره که سوپری نیست خونه من..

مرسی از راهنماییت بانو

عزیز دلم  باورت میشه بعد این تاپیک دو دفه دیگه ازم درخواست کرده یکی فشارسنج بوده یکی دیگه هم ه ...

خواهش می کنم گلم ولی همینم که چیزی میخواد بهش نمیدین خودش خیلی خوبه کم کم ایشون متوجه میشه و شما هم میتونین ذره ذره روی خودتون کارکنین و باهاش درست برخورد کنین

خواهش می کنم گلم ولی همینم که چیزی میخواد بهش نمیدین خودش خیلی خوبه کم کم ایشون متوجه میشه و شما هم ...

دقیقا اینجوری هم خودم زیاد اذیت نمیشم و خودم یه جورایی اصلاح میشم

هم انشالله که ایشون متوجه بشن و دست از سر من وردارن

[QUOTE=173453942]@مهتاب71     @گلناز20     @hajaram     @std   &n ...

آره بابا

چن روز قبل فشار سنجمو می خواست قبلا گفته بودم دست برادرشوهرمه زنگ زد گفت فشارسنج و میخام برادرشوهرت آورد گفتم نیاورده گفت میشه زنگ بزنی بیاره گفتم فک نکنم بیاره احتمالا شیفته ( آخه فشار سنجمو می گرفت میبرد خونه مادر و مادرشوهر و دایی شوهر  من فک می کردم واسه خودش میخاد دفه آخر گفت میخام ببریم دایی شوهرم مریضه فشارشو بگیریم منم گفتم دست برادرشوهرمه )

یکشنبه هم خونه بودم تعطیل بود ساعت یک و نیم زنگ زد یه دونه  تخم مرغ می خوام پسرم هوس دونات کرده میخام درست کنم  گفتم ندارم

دیروز هم سرکار بودم این پیام و داد راحت میگه اتو میخام...جوابش و ندادم تازه  شکر خدا وسط راه یه کاری برای همسرم پیش اومد یکم معطل شدیم دیر رفتم خونه  ساعتای شش ونیم رفتم خونه انگار نبود  .

حالا تا چن روز دیگه ببینم چی میخاد دوباره 

بنده خدا راست میگه 😔خودتو ازاین تار عنکبوتی نجات بده هروقتم موفق شدی بیا تاپیک بزن ببینم عکسل عملش ...

هر کاری کردم نتونستم تگت کنم بیا درخواستای جدید و بخون و برو

هر کاری کردم نتونستم تگت کنم بیا درخواستای جدید و بخون و برو

😳😳😳

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

عزیزم معلومه آدم وقیح به این زودی ها دست از سرت بر نمیداره !! بگو اتفاقا واسه منم خیلی وقته خراب شده یا خونه مامانم هست خلاصه به هر دلیلی که شده بهش جواب منفی بده و بنظرم بخاطر آرامش خودت هم که شده بلاکش کن چه نتی و چه توی مخاطبین تا حتی اس هم نتونه بده ،وقتی دلیلیش رو پرسید بگو شوهرم خوشش نمیاد شماره هیچ غریبه ای توی گوشیم باشه یا اگه امکاتش هست خطت رو عوض کنی عالی میشه 

خلاصه حتی یه سوزن هم بهش نده

این تا چند ماه دست از سرت بر نمیداره باید محکم باشی و همیشه جوابت منفی باشه

کاش جای تو بودم ادبش میکردم جوری که از ترسش خونه هم نگاه نکنه🤨

عزیزم معلومه آدم وقیح به این زودی ها دست از سرت بر نمیداره !! بگو اتفاقا واسه منم خیلی وقته خراب شده ...

فقط با خودم میگم دفه بعد چیزی بخاد میگم بهش برنامه اکالا رو نصب کن یه ساعته هر کالایی رو نداری درخواست خرید بزن دست میرسه اینجوری گیر نمی کنی

ولی واقعن میخام حذفش کنم از زندگیم دیروز هم اصلن جواب اس و ندادم بهش

فقط با خودم میگم دفه بعد چیزی بخاد میگم بهش برنامه اکالا رو نصب کن یه ساعته هر کالایی رو نداری درخوا ...

آفرین‌‌ همینجوری مقاومت کن یا رک‌بهش بگو شوهرم ناراحت میشه وسایل خونه رو بدم به دیگران دیگه از من درخواست نکن چون شرمنده ات میشم