2777
2789
عنوان

تو عروسی جاری چی پوشیدی

272 بازدید | 31 پست

من نمیخوام زیاد هزینه کنم اندازع یکی دو میلیون لباس بخرم موهامو رنگ نمیکنم فقط یه سری سفیدی بین موهامه میخوام حنا مشکی بزارم رفع شه

ارایشگاهم در حد امکان ارزون ترینش برم

چون واقعا خانواده شوهرم باهامون قطع رابطه هستن 

ولی واسه عروسی دعوت کردن

ولی خودم و شوهرم تنها ماهی بعضی وقتا چند ماه یبار میریم خونه مادرشوهرم سر میزنیم

اتفاقا تو باید سنگ تموم بذاری

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی جاری ها فقط لطفاً لباست تناژ رنگی شیری یا سفید نباشه که برات حرف دربیارن زن فلانی قهر بود ولی واسه عروسی این کار کرد آرایشگاه یه جایی برو که وسط مراسم پشیمون نشی میکاپت بشوری هر چی که باشه هر چقدر هم که رابطه تون شکرآب باشه الان تو یکی از عروس های اون خانواده ای باید جوری باشه که برازنده خودت باشه در حد وسعت هزینه کن 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

دلیل

چون قطع ارتباط هستین و خیلی کم می‌بیننتون 

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

اتفاقا باید به خودت زیاد برسی برا عروسی خرج نکنید 

خودت باید عالی باشی ولی کم کادو بدی در حد شامتون و‌ ورودی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اتفاقا باید به خودت زیاد برسی برا عروسی خرج نکنید خودت باید عالی باشی ولی کم کادو بدی در حد شامتون و ...

چی کادو بدم یه وسیله واسه جهزیع بگو میخوام برای خونشون بخرم