2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ اگر با شیفت شب مشکلی نداری و درس خون هستی و راحت میتونی توی دانشگاه حداقل دوران فرجه ها درس بخونی و پاس کنی پزشکی نسبتا رشته خوبی حساب میشه

البته داروهم درسای سختی داره. ما چندواحد فارما و بیوشیمی داریم با بدبختی یاد میگیریم چه برسه به دارو🚶‍♀️

تبریک میگم 

خودت ببین به چی علاقه داری 

ولی داروسازی زودتر به مدرک و تخصص میرسی یال تحصیل کمتره 

ولی برای پزشکی تازه بعد از 7 سال به پزشک عمومی میرسی ک خیلی جایگاه خاصی نیست و باید تخصص بگیری ک تقریبا میشه سی سالگی و این ها 

ولی هزینه ی داروخانه زدن هست ک هزینه ی کمی نیست 

در کل نسبت به توانایی هات و اوضاع مالی و رویایی ک داشتی انتخاب کن 

موفق باشی 

بابا علاقه نداری چیه دندونو از دست نده حتی مطب و کلینیک ام نزنی بالای ۷۰ ۸۰ درامد داری اما بعدش دارو ...

دختر دندونو از دست نده 

واقعا میگم 

شغلیه ک ب هیچ عنوان کم درامد نمیمونی و پرستیژ و همه چیش خفنه کسی ک دندون بیاره و نره باخن بزرگی کرده

و افرین واقعا دمت گرم