خانما سلام من ۱۸ دی موعدمه.ولی ۱۴امبی بی چک زدم مثبت شد.یکی از دلایلی که بی بی چک زدم به خاطر ترشح واژن درد کردن زیر شکمم.هستش.این دردا عین پریودیه هران فکر میکنم میخوام پری بشم.این دردا خطرناک نیست؟؟
اکثرا هم دراز کشیدم
هفته دیگه نوبت دکتر دارم
ممنونم میشم از نگرانی درم بیارین دوتا تجربه بد دارم نمیخوام تکرار بشه
یه خواهش دیگه هم داشتم اگه گروه بارداری داری ممنون میشم بهم لینک بدین یه دنیا ممتونتونم
دردای پریودی طبیعیه خیالت راحت البته بگم اگه دردش خیلی شدید شد حتمن برو دکتر
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
عزیزم من تجربه ندارم ....ولی تا جایی که شنیدم حتی تا دوماهگی هم دردی شبیه درد پری داشتن
انشالله 9ماه دیگه تاپیک عکس نی نیتو بزاری .....واسه منم دعا کن این بی بی لعنتی مثبت بشه
کمی آهسته تر دنیا💫🌏 به شلاق🎭تو در بندم................ دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐 به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷♀️ به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃....... ........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله مثبته،منم ماهی که باردار شدم از قبل موعد تا یکماه این دردارو داشتم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
مرسی که جوابم دادی شدید نیست گاهی میگره گاهی ول میکنه.مشکلی نیست؟ میتونم کارهای خونمو انجام ...
خاهش گلم
منم همینجوریم الان 11 هفته و 6 روزم
این دردای پری و هنو دارم گاهی
کارای خونه عیبی نداره ولی جارو زدن و کارای سنگینو بزار واس شوهر
ویار نداری یا حالت تهوع؟ میتونی غذا درست کنی
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲ وزن هدف اول ۷۵⛹️♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜