2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 56 پست
درد تا جایی که منجر به لک نشه مشکل نیست؟؟ نه کارای سبک میکنم یه کوچولو حالت تهوع دارم فقط فعلا اون ...

آره. دیگه اگه خدای نکرده لک دیدی حتمن برو دکتر 

کارای سبک اشکال ندارن 

من ک داغونم هرروز شاید دوتا قرص حالت تهوع بخورم تا یکمی رو به راه بشم 

دیگه خونه خودم نیستم از آشپزخونم بدم میاد بیشتر خونه مامانم و مادر شوهرمم 

چن هفته ای؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میزنی؟ به نظرت منم فردا بزنم؟یا بزارم۲۰؟

باور کن از من باشه الان میرم میگیرم از الان تا بعد موعدم هی میزنم😁😁مشکل روانی دارم تو این مورد

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲  وزن هدف اول ۷۵⛹️‍♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊‍♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘‍♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
آره. دیگه اگه خدای نکرده لک دیدی حتمن برو دکتر  کارای سبک اشکال ندارن  من ک داغونم هرروز ...

ولی شما که بی بی ت مثبت شده بذار بعد موعدد یه تیتر بتا بده.بتای معمولی نده ها تیتر بده که عدد دقیقش مشخص باشه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲  وزن هدف اول ۷۵⛹️‍♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊‍♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘‍♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
😂منم دوتا زدم یکی۱۴ام یکی۱۵

هردو فورا مثبت شد؟

آره. دیگه اگه خدای نکرده لک دیدی حتمن برو دکتر  کارای سبک اشکال ندارن  من ک داغونم هرروز ...

۴هفته یه روزم

میشه واسم دعا کنی یه بار داری خوب داشته باشم؟؟

چیکار کنم استرس نداشته باشم؟؟

من میخوام تا تشکیل قلب به کسی نگم  بعد جمع کنم یکم برم خونه مامانم یکم خونه مادرشوهرم😂😂🤭

یه کوچولو حالت تهوع دارم حالا نمیدونم تلقینه یا واقعیه😃

ولی شما که بی بی ت مثبت شده بذار بعد موعدد یه تیتر بتا بده.بتای معمولی نده ها تیتر بده که عدد دقیقش ...

جانم😐😅؟! 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

اصلا من سندرومِ بی بیِ  بی قرار دارم...همیشه خونه م پر بی بی چکه.هربار استرس بگیرم یکی میزنم 😂😂این ماه تموم کردم یه دونه داشتم که گذاشتم.دیگه نرفتم بگیرم

جانم😐😅؟! 

تیتر بتا عدد دقیق بتا رو میگه.بتا ی معمولی رِنجشو میگه.

Titr beta

چشم برم ازمایشگاه بگم تیتر بتا میخوام؟

اره اگه بیمه داری بده دکترت بنویسه.ولی اگه ازاد میخوای بدی خودت برو بگو تیتر میخوام

۴هفته یه روزم میشه واسم دعا کنی یه بار داری خوب داشته باشم؟؟ چیکار کنم استرس نداشته باشم؟؟ ...

انشالله عزیزم هنوز اول راهی مث من الان نینیت اندازه بلور نمکه😄

منم هفته آینده میخام برم صدای قلبشو بشنوم 

این یکی دو هفته خیلی استرس داشتم میترسم نینیم کاریش شده باشه نگرانشم 

حالت تهوو ام عادیه دیگه یکی از همون اول مث منه بیچاره یه لحظه بی حالت تهوو نیس یکی باز کلن یه بارداری بی درد و تهوع رو تجربه میکنه 

انشالله عزیزم هنوز اول راهی مث من الان نینیت اندازه بلور نمکه😄 منم هفته آینده میخام برم صدای قلبشو ...

عزیززمممم.....خدا رو شکر کن که مادری.بعضیا حاضرن نصف زندگیشونو بدن که حالت تهوع بارداری بگیرن