2777
2789
عنوان

مگه تو این سن میشه عقد دائم کرد

124 بازدید | 11 پست

ما کلاس سوم راهنمایی بودیم که شناسنامه هامون عکس دار کردن واسه دختر و پسرا همینه فکر کنم همه 

بعد یه دختری کلاس اول راهنمایی عقد دائم و قانونی کرده 

چطور ممکنه وقتی هنوز شناسنامه عکس دار نشده و کارت ملی هم نداره چطور عقد شونو ثبت کردن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جاییکه میدونم سن ثبت عقد ۱۵ ساله

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزم هم اینجا ایرانه و هم دین اسلامه غیرممکن ها هم امکان داره😂💔💔💔💔💔💔

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ربطی به شناسنامه عکس دار یا کارت ملی ندارهکد ملی دارناز ۹ سال هم ثبت قانونی انجام میشه

آخه تو شناسنامه اش هم مشخصات شوهرش ثبت شده 

قبل اینکه شناسنامه عکس دار بشه که اون قسمت ثبت مشخصات همسر اصلا نداره

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
آخه تو شناسنامه اش هم مشخصات شوهرش ثبت شده قبل اینکه شناسنامه عکس دار بشه که اون قسمت ثبت مشخصات همس ...

اگه قشمت ثبت مشخصات نداره چجوری ثبت کردن پس؟

من شناسنامه های جدید رو ندیدم چه شکلیه

شناسنامه رو عوض کردن شاید

این دخترا شاید هول هر چیزی باشن! خانواده و قانون باید جلوشون بایستهبماند که خانواده خودش اکثر وقتها ...

قانون هم بگه تا ۱۸ عقد نمی‌کنیم باز خوبه بالای ۱۸ عقد کنن

این دخترا شاید هول هر چیزی باشن! خانواده و قانون باید جلوشون بایستهبماند که خانواده خودش اکثر وقتها ...

خانوادشون رو که کلا بحثشون نکن معلوم نیست از پشت کدوم کوهن کلا پرتن از این دنیا

چقدر این دخترای تازه به بلوغ رسیده هول شوهر کردن شدن

هر چی باشه تقصیر خانواده هاشونه

تربیت اونا مشکل داشته ک بچه تو سن راهنمایی بجای فک کردن به پیشرفت به فکر این چیزاس 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!