2777
2789
عنوان

فایل صوتی مشکوک صحبت همسرم با یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 108 پست
از چی اسکرین بگیریم عزیزم

بعدشم همون ای ایرانسل ک داره نا ۳ ماه مکالمه شو دربیار ایمیل خودتو بزن بعد رو کاغذ شماره ها مشکوک بزن و پروفایل هاش نگاه کن و اسمش اینجوری ممکنه اگر چیزی باشه معلوم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندارم ک.شنیدم ک اگه چیزی نصب کنه برا صبط مکالمه برنامه رو نشون نمیده .مخفی میشه خودش

ن مخفی نمیشه باید مخفی گر برنامه نصب کنه و شایدم گوشی داشته باشه برو تو تنظیمات و قسمت برنامه ها بزن همه نگا کن حتی اگر مخفی باشه بازم اونجا مشخصه

ن مخفی نمیشه باید مخفی گر برنامه نصب کنه و شایدم گوشی داشته باشه برو تو تنظیمات و قسمت برنامه ها بزن ...

حتی مخفی گر نصب باشه؟چیزی نیس قسمت برنامه هام .همه برا خودمن.تل و اینستا شو دارم.ولی واتساپ نمیشه درسته؟

دنیا نیرزد ک پریشان کنی  دلی را  
حتی مخفی گر نصب باشه؟چیزی نیس قسمت برنامه هام .همه برا خودمن.تل و اینستا شو دارم.ولی واتساپ نمیشه در ...

اره حتی چیزی مخفی باشع اونجا نشون میده منم در تلاشم نصبش کنم تو گوشیم هنو موفق نشدم ولی من یکبار با این چک و این چیزا چدن حتی سرچ برنامه هاشم نگا میکنم ک چی نصب کرده برنامه دیدم نرم افزار باهم دان کرده چت اطراف دان کرده بهشم گفتم تو گوشی خودت دیدم 

باید دوتا گوشی دستت یاشه پیامک تایید میره و اینکه قطمت پرونده ایرانسل من برو و ویرایش و ایمیل خودتو ...

اصلا این ایرانسل من نداره خودم باید براش نصب کنم.نصب کنم هم چیزی نمیگه ایمیل خودمو بدم.میگم برا خرید شارژ زدم

دنیا نیرزد ک پریشان کنی  دلی را  
باشه.ممنون دوست عزیز.

میتونی ای ایرانسل من شو توگوشی خودت نصب کنی پیامگ ها امد بزنی تو گوشی خودت ایرانسل من شوهرت بعد پاک کنی پیامهارو و غیر اون سه ماه گزینه دیگم داره تا دو رو نشون میده اصلا پاکش نکن هرروز نگا کن ک پیام یا تماس داشته یا نه