محمدفرزام مدیر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 433 عنوان فایل صوتی مشکوک صحبت همسرم با یک زن | مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 108 پست بچه ها یه خانم بهش زنگ همدیگرو اینطوری صدا میکنن ، سلام خوبی ، بزارید کل مکالمه رو بگم اون میگه سلام خوبی شوهرم میگه مرسی تو خوبی زنه میگه من بلیط گرفتم امروز میرم امروز یه سر میای پیشمون شوهرم الکی میگه من بیرون شهرم اومدم شیراز بهت زنگ میزنم زنه میگه برنامت چیه من تا شش ببشتر نیستم به بقبه بچه هام خبر دادم میخام میتونی بیای یا نه میخام بیام وسایلام جمع کنم شوهرمم میگه خبرت میدم بعد زنه میگه باشه قربانت خدافظ 1399/10/17 | 01:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستیاوسلینا عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 249 از شوهر من ک بدتر نیست من شوهرم تمام گوشیش چک میکنه چی روشن چی خاموش خیلی ام زرنگ ولی کاری میکنم ک م ... همین بلا رو سر خودم بیاره از کجا متوجه شم.میترسم مکالمات منو مامانم ک پر سوژاس بشنوه.خخ دنیا نیرزد ک پریشان کنی دلی را
سنجابب عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 129 جدی؟ نمیدونستم برداشته میشه.مرسییییی ولی وقتی مکان یابی میکنی با گوشیت یکسره براش اعلان میره ک در تلاشدستگاه شما پیدا کن یا مکان شما یافت شد توسط فلانی اونو باید لغو اعلان کنی و مسدود کنی اعلانش که نره براش چیزی
ستیاوسلینا عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 249 ولی وقتی مکان یابی میکنی با گوشیت یکسره براش اعلان میره ک در تلاشدستگاه شما پیدا کن یا مکان شما یافت ... اها.گوسیش م ام دست منه ها.ی گوشی دیگه داشته باشه چی دنیا نیرزد ک پریشان کنی دلی را
سنجابب عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 129 همین بلا رو سر خودم بیاره از کجا متوجه شم.میترسم مکالمات منو مامانم ک پر سوژاس بشنوه.خخ برو تنظیمات لغو ضبط مکالمه بزن چون بعضی گوشی هه داره و اینکه بیشتر گوشی ها مخفی گر برنامه دارن ممکنه اون تو داشته باشه
سنجابب عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 129 اها.گوسیش م ام دست منه ها.ی گوشی دیگه داشته باشه چی سیمکارت مخفی میگیره در این صورت ک اونم اگر ایرانسل باشه متوجه میشی ک معمولا مخفی ها ایرانسله
سنجابب عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 129 اها.گوسیش م ام دست منه ها.ی گوشی دیگه داشته باشه چی هر تعداد سیمکارت فعال داشته باشه مشخص میشه. سیم ایرانسل داره؟؟
ستیاوسلینا عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 249 برو تنظیمات لغو ضبط مکالمه بزن چون بعضی گوشی هه داره و اینکه بیشتر گوشی ها مخفی گر برنامه دارن ممکنه ... اینو نداره گوشیم.هواوی مدل پایین.مخفی گرم نداره.بعدش ی برنامه هست ک اصلا نشون نمیده میترسم اون باشه.معلوم نمیشه اون دنیا نیرزد ک پریشان کنی دلی را
سنجابب عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 129 اینو نداره گوشیم.هواوی مدل پایین.مخفی گرم نداره.بعدش ی برنامه هست ک اصلا نشون نمیده میترسم اون باشه. ... یعنی چی نشون نمیده
سنجابب عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 129 اینو نداره گوشیم.هواوی مدل پایین.مخفی گرم نداره.بعدش ی برنامه هست ک اصلا نشون نمیده میترسم اون باشه. ... اسکرین بگیر بفرست
ستیاوسلینا عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 249 هر تعداد سیمکارت فعال داشته باشه مشخص میشه. سیم ایرانسل داره؟؟ هم همراه اول هم ایرانسل.اونا رو چک کردم ک ی ایرانسل اصافه داره میدونم دست دوستشه.میگم خب امکان داره برا دوستش هم دست این باشه دنیا نیرزد ک پریشان کنی دلی را
سنجابب عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 129 هم همراه اول هم ایرانسل.اونا رو چک کردم ک ی ایرانسل اصافه داره میدونم دست دوستشه.میگم خب امکان داره ... مطمئنی دست دوستشه؟
ستیاوسلینا عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 249 اسکرین بگیر بفرست از چی اسکرین بگیریم عزیزم دنیا نیرزد ک پریشان کنی دلی را
ستیاوسلینا عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 249 مطمئنی دست دوستشه؟ اره.چون زنگ میزنه این خونس کلا از اول داده ب اون دنیا نیرزد ک پریشان کنی دلی را
ستیاوسلینا عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 249 همون نرم افزاری ک باز نمیشه من ندارم ک.شنیدم ک اگه چیزی نصب کنه برا صبط مکالمه برنامه رو نشون نمیده .مخفی میشه خودش دنیا نیرزد ک پریشان کنی دلی را