2777
2789
عنوان

غذا برای مهمون که چند روز میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4022 بازدید | 87 پست
دورازجون، حالا مهمونن حبیب خدا ولی این مدلی خودت اذیت میشی، یجوری عاقلانه این مدل مهمونیو بدون جنگ و ...

اصلا نمیشه تموم تلاشمو کردم کرونا گرفتم کمر درد گرفتم خونه نبودم کلیدو گرفتن رفتن... نشد... دیگه فقط از خدا میخوام و هی آیه قرآنی میخونم که پاشن برن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا این کاربر تگ کنین فوش زشتد داد میخوام جوابشو بدم اسمش کزال پربازیدا بود

وای تو چرا دست برنمیداری بسه دیگه اااه

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
آش کتلت کلم پلو عدس پلو لوبیا پلو ماکارونی الویه فلافل املت

سلام جواهر چطوری خانم

با اقا. ...الله خوش میگذره😁

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
چشام بازه بی ادب، فقط خواستم بهت بگم تو خودت چقدر بی تربیتی، تازه دنبال فحش بدم هستی که بهت دادن حقت ...

اخی منم کم نذاشتم تو چرا سوختی اب بدم بهت یا یخ

توام دنبال منی نکنه خودشی کاربری جدیدته ن فک نکن نفهمیدم ادب از تو یاد گرفتم

پسرم زندگی من! سوسوی امید در من روشنی من من می توانم هرکاری انجام دهم بله، هرکاری فقط برای تو!
چشام بازه بی ادب، فقط خواستم بهت بگم تو خودت چقدر بی تربیتی، تازه دنبال فحش بدم هستی که بهت دادن حقت ...

خیلی پستاش حال بهم زنه

تو مشکل داری من اصلا نمی‌شناسمت برو یه سر پیش دکترای روانشناس سایت

بابا این روانیه پاچه همه رو میگیره اصلاااا خودتو درگیرش نکن فقط جواب پستش نی نی یار رو تگ کن