2777
2789
عنوان

غذا برای مهمون که چند روز میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4022 بازدید | 87 پست
بابا این روانیه پاچه همه رو میگیره اصلاااا خودتو درگیرش نکن فقط جواب پستش نی نی یار رو تگ کن

@نی_نی_یار_شب

پسرم زندگی من! سوسوی امید در من روشنی من من می توانم هرکاری انجام دهم بله، هرکاری فقط برای تو!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار ای پی این چک کنین این کاربر  هستش ول کن نیس هی میاد حرف های بد میزنه اصلن با این کار ...

من کی حرف بد زدم اخه... من اولش فقط ی کلام بهت 

گفتم چرا داری بخاطر مردم خودتو میکشی..

بعد تو رابطه های قبلیمو ب رخم کشیدی گفتی با دو نفر بودی... من کی با دو نفر بودم اخه؟ بخدا من اینجا با هیشکی دشمنی ندارم... و اینم نمیدونم تو کی هستی ک امار منو داری ریز ب ریز .. ولی بخدا این کارت درست نیست عزیزم.. که عیب و ایرادای ادمارو ب رخش میکشی.. من رضارو دوس داشتم نشد ب هم برسیم.. چرا دوس داری دلمو بشکنی؟ چرا دوس داری بگی من خائنم؟ 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من کی حرف بد زدم اخه... من اولش فقط ی کلام بهت  گفتم چرا داری بخاطر مردم خودتو میکشی.. بعد تو ...

ببین از اون حرف اولت خوشم نیومد ک گفتی جر میدی خودتو معنی بدی داشت

منم با تو کار نداشتم اصلن خودت خودتو انداختی وسط اون دختره ی درغگو متقلبه تو از اون دفاع کردی

هر چی گفتی منم جوابتو دادم اون دختره عکس فیک میذاره میدونسی برو از کیانا بپرس

پسرم زندگی من! سوسوی امید در من روشنی من من می توانم هرکاری انجام دهم بله، هرکاری فقط برای تو!
ببین از اون حرف اولت خوشم نیومد ک گفتی جر میدی خودتو معنی بدی داشت منم با تو کار نداشتم اصلن خودت خ ...

من اصلا اونو نمیشناشم ک کیه بخدا... همینجوری دیدمش اینجا.. منظورم از اون حرف این بود ک گیرم یکی دروغ میگه اصلا چرا باید برامون مهم باشه ک اون دروغ میگه.. اینجا ی سایت مجازیه.. همه امکان داره دروغ بگن.. ما نباید اینور اونور شیم با ی حرف‌... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ببین از اون حرف اولت خوشم نیومد ک گفتی جر میدی خودتو معنی بدی داشت منم با تو کار نداشتم اصلن خودت خ ...

ببین من میگم چرا باید برامون مهم باشه ک یکی دروغ میگ؟

نمیخام زیاد حرف بزنم اخر شبی خستت کنم... واقعا دلم ازت پر بود دلخور شدم ک روابط قبلیمو ب رخم کشیدی... نمیدونم واقعا کی هستی ولی ریز ب ریز همه چیه زندگیمو میدونی.. این ینی خودم بهت گفتم و قبلا دوست بودیم... چون من جزئیات زندگیمو تو عمومی نمیگم... پس بدون اینو ک بهت اعتماد کردم گفتم عزیزم... واقعا من دوس ندارم کسی فک کنه من دختر بدی ام و یا کسیم ک ب عشقم خیانت کردم.. من واقعا از دوس پسر قبلیم خیانت دیدم بعدش وارد رابطه با رضا شدم ک هر دوش اشتباه بود گذشت..

فردا احتمال داره هردومون کاربریمون بترکه.. چون نی نی یارو زیاد تگ کردیم... من دیگ ناراحتی ای ندارم.. دلمم باهات صافه... تو هم اگه دلخور شدی ببخشید... خواستم بیام باهات حرف بزنم بعد بخوابم.. چون کلاس دارم فردا.. امیدوارم موفق باشی ❤

تو دختر بدی نبودی اما چون گفتی خودتو جر دادی بدم اومدم اون دروغ میگ ی عالمه کاربر مچل خودش کرده با ...

بخدا مارم اون نفرستاده، حالا اون بنده خدا کی هست خدا میدونه، نکن این کارارو با خودت، همه مردم خودشون کلی مشکلات دارن میان اینجا دردودل کنن سرگرم بشن، گیر یکی مثل تو میفتن، تو فقط خودتو ازارمیدی به بقیه هم توهین میکنی

من فقط دو روز اول مثل مهمون برخورد میکنم روز سوم میشن آدم عادی هر چی واسه خودمون درست میکنیم واسه اونا هم کمک اینام میکنن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
آش کتلت کلم پلو عدس پلو لوبیا پلو ماکارونی الویه فلافل املت

سلام خوبی 

اوضاع بر وفق مراده 

نبودی دلتنگت بودیم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊