2777
2789
عنوان

غذا برای مهمون که چند روز میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4022 بازدید | 87 پست
بابا این روانیه پاچه همه رو میگیره اصلاااا خودتو درگیرش نکن فقط جواب پستش نی نی یار رو تگ کن

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_3

پسرم زندگی من! سوسوی امید در من روشنی من من می توانم هرکاری انجام دهم بله، هرکاری فقط برای تو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این روانیه پاچه همه رو میگیره اصلاااا خودتو درگیرش نکن فقط جواب پستش نی نی یار رو تگ کن

@نی_نی_یار_5

بیاین لطفا رسیدگی کنین این الفاظ زشت ب من میگه جوابشو نمیدن تا رسیدگی کنین

@نی_نی_یار_3

پسرم زندگی من! سوسوی امید در من روشنی من من می توانم هرکاری انجام دهم بله، هرکاری فقط برای تو!

نهار عدس پلو. لوبیا پل. مرغ. شام ماکارانی. آبگوشت. الویه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
@نی_نی_یار_5 بیاین لطفا رسیدگی کنین این الفاظ زشت ب من میگه جوابشو نمیدن تا رسیدگی کنین @نی_نی_ی ...

🤣🤣🤣🤣

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5

اخی منم کم نذاشتم تو چرا سوختی اب بدم بهت یا یخ توام دنبال منی نکنه خودشی کاربری جدیدته ن فک نکن نف ...

خدا تو رو هم بالاخره شفا میده 😐🤲

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید
ما خیلی کمتر میریم یکی دوروز میمونیم مادرشوهرم که ماکاراتی و املت وعده اول فقط مرغ میزاره جاریامم ک ...

رفتم بیشتر تاپیکاتو خوندم

منم خانواده شوهرم ۳ ساعت با ما فاصله دارن

بسیار فضول و ریز بین و حسودن واقعا اذیت میشم از اومدنشون 

وقتی میان انچنان وسایل میارن که انگار میخان دو ماه باشن ادم غصه ش میگیره

همین الانم دو روزه اینجان از شوهرم پرسیدم کی میرن میگه شنبه😑😥

دیگه تحمل ندارم دوس دارم همین فردا برن اه

خدا تو رو هم بالاخره شفا میده 😐🤲

باز با کاربری جدید اومدییییییی خخخخخخخخخخخخخ

تو از نوبت نندازه لطفا  شفا مفا

باز با کاربری جدید اومدییییییی خخخخخخخخخخخخخ تو از نوبت نندازه لطفا   شفا مفا

از موتوری جنس نگیر 

این هزار بار😐😂😂🤦‍♀️

تو اصلا نیا اینطور جاها

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید