2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا دختر دارن یه لحظه بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 155 پست
خدا سر مخلوقش واقعا مونده میده یه چیزی میگیم نمیده باز میریم یقه شو میگیریم در هرحالت خداروشکر کنیم

منو تو يه قاره خلق ميكرد بعد اين توقعو از من ميداشت

نه تو خاور ميانه بين يه مشت فاميل نفهم زبون دراز

💜❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭

چرا با خودت اینجوری میکنی

حرف فامیلو ول کن 

خاله من ۴ تا دختر داره

همه سرکوفت میزدن خانواده شوهرش مسخره میکردن تیکه کنایه

الان یکی از دختراش پزشکه یکی معلمه

یکی دیگشونم تو یه شرکت مهم مشغول به کاره و اخریم درحال تحصیل که پزشک شه

هیچکدوم از پسرای فامیل به پاشون نرسیدن

مدام برای خالم طلا هدیه میارن

هیچوقت نزار زر زرای بقیه دختراتو غمگین کنه

خدارو شکر کن 

فکر کن جای اون گلای بهشتی عزیزی از دست میدادی 

حالا که قدم مبارکوخیر میاد تو زندگیت شاکر باش

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
من بي لياقتم كاش بهم نميداذ  خدا كه ميفهميد لياقت همچين نعمتي رو ندارم و قدرشو نميدونم چرا دا ...

به نظر من این مساله که ادم دلش میخواد از دو جنس داشته باشه اصلا به لیاقت ربطی نداره

هر کسی تو شرایط ما باشه این حس بهش دست میده حالا بکی بیشتر یکی کمتر

متاسفم که بعضیا اینجوری به آدم جواب میدن

باور ميكني هر دفعه ميرم سونو ميكم كاش مريض باشن يا بميرن؟؟؟😭😭😭

😨😨😨 چرا اینجوری هستین؟؟؟؟ مشکل روحی دارین؟؟

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

من کااااملا درکت میکنم عزیزم دخترای من ۵/۵ساله و ۲/۵سالشونه 😍😍😍🤩🤩🤩گفتن ما شاید یکم دلتو اروم کنه ولی خودت ۲ سال دیگه خواهی فهمید که حس الانت واقعا پوچ و بی معنیه و تنها چیزی که دیگه بهش فکر نمیکنی همینه🥰🥰🤗🤗

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
به نظر من این مساله که ادم دلش میخواد از دو جنس داشته باشه اصلا به لیاقت ربطی نداره هر کسی تو شرایط ...

چرا عزیزم بی لیاقتیه

حق داری دلخورشی ناراحت شی

اما نه دراین حد و حد اون خانوم

دیگه مگه دنیارو چی میبینید که اینجوری ناله میکنید

داره براتون نعمتو برکت میاد طوری ماتم دارین انگار خبر مرگ شنیدین

انشالله خودتون یا دختراتون نوه ای که میخواین میارن

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
منو تو يه قاره خلق ميكرد بعد اين توقعو از من ميداشت نه تو خاور ميانه بين يه مشت فاميل نفهم زبون درا ...

هرجای دنیا بری یه مشت آدم نفهم پیدا میشن باید خودت قددت اینو داشته باشی تا از پاره تنت دفاع کنی 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕