2777
2789
عنوان

سوزش😞کمکم کنین لطفا😭

122 بازدید | 8 پست

بچه ها ببخشید یه سوال داشتم من بعد ادرار سوزش زیادی حس میکنم خیلی اذیت کننده ست

بعد مامانم بهم گفت به خاطر اینه که کم آب میخوری وقتی کم آب میخورم ادرارم غلیظ میشه و باعث میشه اون قسمت سوزش و خارش داشته باشه اما آب زیاد که خوردم خوب شد

حالا بعد دو روز دوباره شروع شده😭

بچه ها به نظرتون عفونته از دکتر رفتن بیزارم یا همون بخاطر کم آب خوردن و غلیظ شدن ادراره

کسی اینجوری بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی اب زیاد خوردی و باز خوب نشده عفونته گلم احتمالا

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خوب وقتی اب زیاد خوردی و باز خوب نشده عفونته گلم احتمالا

آخه من روز اولش آب زیاد خوردم

بعدش دوباره نخوردم کلا خیلی آب نمیخورم شاید سه لیوان در روز😞

ترشی هم زیاد میخورم ممکنه اون باعث شده باشه ادرارم اسیدی تر از حالت معمول باشه و باعث سوزش شده باشه؟

باید چیکار کنم که خوب شه؟😥

دکتر بمن فلوکونازول ۱۰۰ داد روزی یه دونه تا ۶ روز، با پماد کلوتریمازول،

ولی هی برمیگشت، آخرش از سرکه سیب استفاده کردم، اگه بتونی داخل واژن بریزی، البته با آب جوشیده که از حرارت افتاده مخلوط کن، من با اون خوب شدم، اگه م بخوای تو لگن بشینی باید مقدار سرکه ش زیاد باشه، در غیر اینصورت با سرنگ یا آبپاش سعی کن تا چند دقیقه داخل واژن بمونه، باید  پاتو بزنی به دیوار که چند ثانیه بمونه داخل واژن، دستمال همرات باشه پاشدی میریزه بیرون، من چند بار استفاده کردم خوبم کرد.

آخه من روز اولش آب زیاد خوردم بعدش دوباره نخوردم کلا خیلی آب نمیخورم شاید سه لیوان در روز😞 ترشی ه ...

نمیدونم والا یه دکتر برو راحت میشی میفهمی

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
دکتر بمن فلوکونازول ۱۰۰ داد روزی یه دونه تا ۶ روز، با پماد کلوتریمازول، ولی هی برمیگشت، آخرش از سرک ...

مرسی عزیزم

از وقتی تاپیک زدم رفتم یه بطری آب خوردم و وقتی رفتم دستشویی دیگه سوزش نداشتم امیدوارم همین مال کم آبی باشه😕