2777
2789
عنوان

جمع کردن لباس عید برای نیازمندان

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 17 پست
خوبه خداروشکر من هم خیلی از اشخاص میشناسم واقعا دستشون تنگه نمیتوند لباس خریداری کنند

شما ساکن سیستان و بلوچستان هستید 

با فرهنگ آن منطقه آشنایی دارید؟! 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
شما ساکن سیستان و بلوچستان هستید  با فرهنگ آن منطقه آشنایی دارید؟!

بنده ساکن تهرانم یکی از دوستام شخصی که در اونجا بود نعرفی کرد که من لباس ها براشون فرستادم

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده ساکن تهرانم یکی از دوستام شخصی که در اونجا بود نعرفی کرد که من لباس ها براشون فرستادم

بله متوجه شدم🌷

راستش تجربه شخصی یکی از همکاران من این بود که چند سال قبل برای مناطق سیستان و بلوچستان لباس جمع آوری می کرد و برای یک شخص و رابط که اونجا معلم بود میفرستاد 

اون همکارمون میگفت خیلی استقبال نشده و کلا بچه های و خانم های روستا لباس رو تحویل می گرفتند و لی باز هم فرداش با همون لباس سنتی که مندرس هم بود توی مدرسه و روستا حاظر می شدند

گویا از طرف پدر و سایر افراد منع می‌شدند از اینکه مثلا جین بپوشند یا لباس اسپرت و حتی کتونی

و تقریبا کاربردی براشون نداشت 

بر این اساس ما هم کمک ها رو به اطراف تهران مثل قرچک و روستاهای ورامین و پاکدشت می‌فرستادم 

برای همین فکر کردم شما با فرهنگ بلوچستان آشنا هستید خواستم بدونم درست هست یا نه

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.