2777
2789
عنوان

جمع کردن لباس عید برای نیازمندان

182 بازدید | 17 پست

خانم های عزیز بنده وکیلم من و چند تن از خانم ها لباس های دست دوم خوب که طرف تو خونه اش نیاز نداره میدیم به نیازمند چند وقت پیش خیلی از لباس فرستادیم سیستان و بلوچستان اینکه تا عید بتونیم براشون لباس جمع کنیم ..چنانچه خواستید همکاری کنید به شماره واتساپ۰۹۳۵۶۴۳۴۳۳۵ پیامک بدید پیج کاری بنده که اطمینان کنیدvakil_pazahr شماره تماسم‌که هست 

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
حالا دست دوم چرا🤔

خوب نمیشه از مردم انتظار لباس نو داشت خیلی ها لباس کم میپوشند دست دوم کهنه نباشه طرف بتونه استفاده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرتون بده افریییییین

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید
ان شاالله خداوند خیر کثیر دنیا و اخرت بده بهتون

متشکرم عزیزم خداوند بر هر قدمی که بر میداری خیر سمتت روانه میکنه 

من تازه طلاق گرفتم  پدرم بازنشسته ارتش بوده چندساله فوت کرده میخوام برای گرفتن حقوقش اقدام کنم ...

ابتدا با مراجعه به شورای حل اختلاف محل زندگی خود چنانچه حصر وراثت انجام شده از شورا رأی انحصار وراثت پدر را دریافت نمایید در غیراین صورت اقدام به ثبت دادخواست حصر وراثت نموده و با مراجعه به ثبت احوال اطلاعات تمامی وراث را پرینت گرفته و در اختیارشما قرار خواهند داد
3- با ثبت حصر وراثت ،به ثبت دادخواست تقسیم ترکه اقدام نمایید
مدارک مورد لزوم شما اطلاعات شناسناسنامه و کارت ملی تمام ورثه،استشهادیه حصر وراثت (با حضور دردفتر اسناد رسمی اقدام به ثبت ودریافت نمایید)،فرم ارزش اموال متوفی، گواهی واریز مالیات (با مراجعه به اداره دارایی دریافت کنید)
مستمری در صورت عدم رضایت وراث دیگر به نسبت سهم الارث پسر دو برابر سهم دختران و مادر به نسبت سهم الارث خود تعلق میگیرد.

خوب نمیشه از مردم انتظار لباس نو داشت خیلی ها لباس کم میپوشند دست دوم کهنه نباشه طرف بتونه استفاده ک ...

سلام وقت شما بخیر

اتفاقا خیلی ها لباس نو هم هدیه می دهند چون من و همکارانم هم چند تا از شهرستان های اطراف تهران همین کار رو سالها انجام میدیم و دفتر خیریه هم بک مدرسه هست در حاشیه تهران

خیلی از تولیدی ها هم کمک می کنند 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
سلام وقت شما بخیر اتفاقا خیلی ها لباس نو هم هدیه می دهند چون من و همکارانم هم چند تا از شهرستان های ...

خوبه خداروشکر من هم خیلی از اشخاص میشناسم واقعا دستشون تنگه نمیتوند لباس خریداری کنند