2777
2789
عنوان

مامانا کمک .حالم خ بده

231 بازدید | 17 پست

مامانا بچم بعد شیرخوردن بالا میاره

دکتر میگه چون وزنش خوبه عیب نداره.داروندادن

چکارکنم

چ شیری بدم

ar نمیخوره

چ دارویی بدم.کسی تجربه ای داره

چ شیری خوبه 

نمیتونم ببینم بچم هی بالا بیاره

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

رفلاکس داره

دکترشو عوض کن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هول نکن.ارامشتو حفظ کن.رفلاکس داره.میتونی دکترشو عوض کنی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
چندتا دکتربردم گفتن‌رفلاکسه اما تازمانی ک وزنش خوبه دارونمیخواد

تهرانی؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شیر خشک میدی؟ببین نوزاد تا چند وقت دریچه معدش بازه واسه همین وقتی شیر میخوره اون شیر بر میگرده بچه رو روی یک بالش بزرگ تر بزار که سرش صاف نباشه که شیر برگرده هیچ مشکلی هم پیش نمیاد واسش بعد شیر هم نگهش دار تا عاروغ بزنه

دکترا میگن تازمانی ک وزنش خوبه مشکلی نیس

وا چه ربطی داره اخه

دکترا میگن تازمانی ک وزنش خوبه مشکلی نیس

خب پس تو چرا انقدر خودتو نابود میکنی عزیزم؟کم کم بهتر میشه.سعی کن شیر میدی یکم حالت ایستاده تو بغلت نگهش داری تا سریع برنگردونه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
شیر خشک میدی؟ببین نوزاد تا چند وقت دریچه معدش بازه واسه همین وقتی شیر میخوره اون شیر بر میگرده بچه ر ...

تا برمیدارم اروغ بزنه با اروغ کلی بالا میاره

خب پس تو چرا انقدر خودتو نابود میکنی عزیزم؟کم کم بهتر میشه.سعی کن شیر میدی یکم حالت ایستاده تو بغلت ...

فایده نداره بالا میاره