2777
2789

تاالان چن بار فهمیدم تلفنی ودرحد چت خیانت کرده همیشه بخشیدم اینبار ک فهمیدم قهرکردم رفتم اومد ک گوه خوردم من تورودوس دارم البته میگف گوشیمو دادم دست دوستم کار اونه دیگه گوشی رو دست کسی نمیدم وکلی حرف وقول داد ب بابامم دست مردونه داد ک اگه چیزی از من دید ی تف کن تو صورنم ودخترتو نذار برگرده خونم من خر رررررر هنوزم دوسش دارم گفتم بریم پیش مشاور رفتیم هرچند ک مشاورش زیاد با علم نبودولی یکم راهنماییمون کرد با شوهرمم کلی تنهایی حرف زد اخر سرم گف اعتماد کن بخدا ایشالا اینبار حل میش گف دیگه اصلا تحت هیچ شرایطی از گذشته چیزی نگو بهش ولی من از دیشب ک اومدیم بازم ماتم گر۴تم هرچی میگه بد وتند جوابشو میدم اونم کلافه شده توروخدا بگین الان ک اومدم چجوری رفتار کنم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چون برگشتی دوباره سعی کن زندگیتو درست کنی ن خرابتر ب کارای قبلش فک نکن وبامحبت باش انشالله ک د ...

مشاورم همینو گف ولی خیلی سخته

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

وقتی برگشتی دیگه تندی نکن 

زیاد هم بهش رو نده عادی و خوش برخورد باش 

فقط باهاش خیلی جدی صحبت کن که این بار آخره و فقط به خاطر زندگیمون یه فرصت دادم و تمام 

دیگه هم به روش نیار 

اگه خونه دارین بگو سه دونگ بزنه به نامت

وقتی برگشتی دیگه تندی نکن  زیاد هم بهش رو نده عادی و خوش برخورد باش  فقط باهاش خیلی جدی ...

ن گلم هیچی نداره 😔باشه سعیمو میکنم