2777
2789
عنوان

از خوبیای زندگی و همسرتون بگین خسته شدیم از تاپیک خیانت🏃🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 70 پست
چرا‌ اکثرا کسایی ک‌‌بددل و‌‌گیرن چیزای دیگشون خوبه و‌زنشونو دوس دارن☹️حیفه

آره واقعا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از خوبیای زندگیم  اینه که پدرشوهرم واقعا عالیه خییییلی دوسش دارم خیلی هوامو داره بخاطر همچین پدرشوهری و شوهر خوبی که دارم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم. الهی که همه کسایی که مجردن، ازدواج کردن و همه متاهلا یه همچین پدرشوهری داشته باشن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

صب ک داشتیم میرفتیم واسه مشاوره های قبل ازدواج برگشت طرفم چونموگرفت ک ببوستم حواسش پرت شد نزدیک بود با ماشین بریم تو جوی آب😂

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
من ک هر وقت گفتم بعدش چنان دعوایی شد بین منو شوهرم ک تا دو هفته تیر و ترکش ب در و دیوار خونمون میخور ...

😂😂😂 والا خو از نفرین عامون میترسم

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

درکل شوهر خوبیه اوایل ازدواج چون مریض بودم اون بهم رسیدگی میکرد نمیزاشت مامانم بیاد میگفت وظیفه منه یعنی تا پنج ماه تنهایی همه کارو خودش انجام میداد

بخاطر همین خانوادم بهش زیاد احترام میزارن 😍

همینکه کنارش ارامش مالی و احساسی و جن‌.سی داری  اینکه 

یکی باشه که دوست داشته باشه حامی خودت و بچه هات  باشه خیلی حس خوبیه 

از خوبیاش ی چیز کوچیک میکم شبا که خوابم بیدار میشه پتو میکشه روم و بغلم میکنه 🙈

من بی شوخی و جدی میگم به هیچ وجه روز خوشی نداشتم از موقع ازدواجم هرچی فکر میکنم یه روز خوش رو یادم بیارم فقط گریه های شب تا صبحم یادم میاد روزایی هم که گریه نبوده و بی بحث و بی قهر یه روز عادی گذشته صبح و شب کردیم و شب و صبح خاطره ی خوشی بی اغراق میگم با شوهرم نداشتم واقعا که بخوام بعدها واسه بچم یا الان واسه شما یا دوستی تعریف کنم . همه خاطرات خوشم برمیگرده به قبل از ازدواجم مجردیم خونه بابام

شکر خدا، مسئولیت پذیره، اهل رفیق بازی نیس، اهل مواد مخدر نیس،  اهل تفریحاتِ غیر متعارف و غیر اخلاقی نیس، اهل تماشای فیلمهای غیر اخلاقی نیس، اهل مشاجره یا درگیری نیس، اهل ایراد از غذا یا ظاهر نیس، خسیس نیس،بیش از حد بد دل و شکّاک نیس، 

البته خصوصیاتی هم داره که مورد علاقه و پسند من نیس. ولی خوب چه کسی نداره؟؟ هیچ انسانی کامل نیس، از جمله خودِ من🙂