2777
2789
عنوان

از خوبیای زندگی و همسرتون بگین خسته شدیم از تاپیک خیانت🏃🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 70 پست

مهربونه. کاری چشم پاک

ولی چند ماهه قول داده ببرتم دکتر دماغمو عمل کنم الان زده زیرش میگه همینجوری خوشکلی واسم😭😭😭😭 منم قهر کردم

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خوبیای زندگی اینکه دخترم با لپای پف کرده خوابیده رو کاناپه😍😍

😍😍😍😍😍😍😍😍 توروخدا از طرف من ببوسش 😘

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

همیشه باهم خوبیم ولی الان متاسفانه قهریم شدم خونه مادرم دعوتیم میخوام تنها برم.نمیدونم چرا وقتی یه جا دعوتیم دعوامون میشه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
بگو عزیزم حالمون خوب شه یکم

خداروشکر هیچی تو زندگیم کم ندارم ازهمه لحاظ بیسته فقط یکم بددله

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من زندگی عاشقونه و گرم صدامون روبرای هم بلند نمیکنیم اسم همم همیشه با جان و عزیزم صدا میزنیم تو سختی ...

عزیزززم

انشالا همیشه همینقد خوش باشین😍

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

دومین جلسه اشنایی منو برد رستوران خیلی خجالت کشیدم خیلی وقت پشت صندلی رو به رو ش نشستم بعد من سفارش غذا دادم بعد اونم غذا سفارش داد هر. دو کباب البته من خیلی کباب خیلی گرونی سفارش دادم بعد من بهش کباب تعارف کردم بعد نگاه همون به من گره خورد بعد اون خندید منم خندیدم اون لحظه خیلی خجالت کشیدم تا حالا با هیچ مرد غریبه رستوران قرار نذاشته بودم