2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگو غلط کردم،😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 92 پست
زبان بند چیه ازکجا بگیرم

دختراينا خرافاته زندگيتو خراب نكن چقد ساده اي..خداي به اين خوبي داريم اين همه سوره توي قران هست اين همه ذكر.اونوقت ميخواي شريك زندگيت پدر بچت رو طلسم كني؟

واقعا داريم به كجا ميريم متاسفم 

🖤🖤🖤🖤🖤🖤
البته از این لحاظ میدونم ولی منم خب آدمم خیلی جاها که میگه حرف حرف منه بهم بر میخوره هر چند خودش بعد ...

مهم اینه که بعدش پشیمون میشه عزیزم اون وقت بگو اگه نگی خیلی بیشتر عاشقت میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگونه من زندانی ام ونه توزندانبانی ک بهت بگم چشـــــــم😑😑

کاربری ششم😐دیگه ازترکیدن حراسم نیس پس بامن بحث نکن😏خدایادنیات ته ته ته نامردیه😔😔😔      خدایاازگناهانم بگذر،،همانگونه ک ازارزوهایم گذشتی😪💔
از دعانویس البته کاربلد باشه  دهن طرف رو میبنده و دیگه نمیتونه رو حرفت حرف بزنه  من تو چ ...

عزیزم والا این باورته که با دعا خوب شد هر چی فکر کنی همون اتفاق میفته چون تو بعد از گرفتن دعا به خوب شدنش فکر کردی همونم اتفاق افتاده 

عزيزم كلا هر مرديو تو روش وايسي يا پررو بازي واسش در بياري همينه شما سكوت كن برو كاره خودتو بكن اينح ...

از کی تا حالا چشم گفتن شده سیاست،ببخشدا این اصلا منو یاد سیاست مدارا نمیندازه بیشتر یاد برده ها میفتم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اگ میخوای اونطوری.که دلت میخواد شوهرت باشه باید هرچ گفت الکی بگی.چشم با سیاست اونو مطیع خودت کن

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
از کی تا حالا چشم گفتن شده سیاست،ببخشدا این اصلا منو یاد سیاست مدارا نمیندازه بیشتر یاد برده ها میفت ...

سیاست اینه نگی غلط کردم ولی کاری کنی ک اون پشمون بشه از رفتار بدش وقتی رفتار خوب تورو میبینه 

سیاست اینه نگی غلط کردم ولی کاری کنی ک اون پشمون بشه از رفتار بدش وقتی رفتار خوب تورو میبینه 

واقعا اعتقاد دارید به این ک اون بد باشه شما خوب خجالت میکشه،نخیر جانم پرروتر میشه

من حاضرم جونمم بدم ولی نگم غلط کردم

حاضرم بمیرم ولی غرورم شکسته نشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اگ میخوای اونطوری.که دلت میخواد شوهرت باشه باید هرچ گفت الکی بگی.چشم با سیاست اونو مطیع خودت کن

مال منم همینه ،فقط میخوا من با هیچی مخالفت نکنم،منم میترسم توسری خور بشم نمیتونم با سیاست بگم چشم 😭

واقعا کی گفته هر چی گفت باید بگی چشم؟

واقعا ک