عزيزم كلا هر مرديو تو روش وايسي يا پررو بازي واسش در بياري همينه شما سكوت كن برو كاره خودتو بكن اينح ...
از کی تا حالا چشم گفتن شده سیاست،ببخشدا این اصلا منو یاد سیاست مدارا نمیندازه بیشتر یاد برده ها میفتم
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
این یه تیپ روحیه ست که بعضیا دارن... میتونی مدارا کنی و سعی کنی عصبی نکنی که اینجوری عزت نفست رو از دست میدی میتونی روش کار کنی با مشاور که کمی بهتر بشه
سیاست اینه نگی غلط کردم ولی کاری کنی ک اون پشمون بشه از رفتار بدش وقتی رفتار خوب تورو میبینه
واقعا اعتقاد دارید به این ک اون بد باشه شما خوب خجالت میکشه،نخیر جانم پرروتر میشه
من حاضرم جونمم بدم ولی نگم غلط کردم
حاضرم بمیرم ولی غرورم شکسته نشه
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم