2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگو غلط کردم،😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 92 پست
واقعا اعتقاد دارید به این ک اون بد باشه شما خوب خجالت میکشه،نخیر جانم پرروتر میشه من حاضرم جونمم بد ...

من اصلا نمیگم خودشو تحقیر کنه و بگه غلط کردم  من میگم جوابشو نده اون لحظه بعدش ک آروم شد باهاش حرف بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

ببین  چی می خواد دردش چیه یه بار خیلی جدی بشین و باهاش حرف بزن بهش بگو این بچه اگه بزرگ شه این بحثای منو تو یادشون میمونه بگو دقیقا چی می خوای چی کمه دقیقا اونا رو جبران کن.بهونه دستش نده مثلا جرئت داری رو نمی خواست بگی این دو کلوم رو ول کن اول یکم جذبش کن بعد حرفتو بزن سعی کن از همه چیز براش کم نزاری خلاصه اینکه زندگیتو حفظ کن در هر حالتی تو همه زندگیا مشکل هست یکی دوتا هم نیستن سعی کن همیشه همراهش باشی از نظر مشورتی احساسی یا هر چیزی

با یه دونه دوتا مشکل اصلاااااا خودتو نباز یکم زنونه باش و.......انشاالله حل میشه

اگه قرار بود بحثی شروع بشه به بهونه این که جلو بچه زشته و اینا رو روحیه بچه تاثیر میزاره سریع تمومش کن نزار کش پیدا کنه به نظر من اصلااااااا قهر نکنــــ....

سیاست اینه نگی غلط کردم ولی کاری کنی ک اون پشمون بشه از رفتار بدش وقتی رفتار خوب تورو میبینه 

والا من همیشه خوبی میکنم هیچوقت که بحثمون میشه رفتارمو عوض نمیکنم اون عوض میشه همیشه هم من پیشقدم میشم برا آشتی

سلام عزیزم  ببین  چی می خواد دردش چیه یه بار خیلی جدی بشین و باهاش حرف بزن بهش بگو این بچ ...

اره قهر بیشتر دورش میکنه .اعصاب خودتو خراب نکن هر جی میخری میخوری گروووونه بزار گوشت بشه به جونت خخخخخ

مشکل اینه نه مشاوره میاد نه می‌زاره من برم

سایت ها و مشاوره تلفنی های زیادی وجود داره برای اینکار عزیزم. همکده و مشورپ رو من میشناسم. نیازی به حضور نیست. قیمتاشونم از حضوری مناسب تره. زندگیتون نیاز به کمک داره و این کمک از دست من و بقیه ی کاربرای اینجا که فقط تجربی و حسی هستیم بر نمیاد. متخصص میخواد. انشاالله که زندگیتون پر از آرامش و خوشبختی باشه🌺

والا من همیشه خوبی میکنم هیچوقت که بحثمون میشه رفتارمو عوض نمیکنم اون عوض میشه همیشه هم من پیشقدم می ...

تو بهش میگی جرات داری یعنی اینکه نداری این حرف برای مردا سنگینه نباید بگی گلم 

سلام عزیزم  ببین  چی می خواد دردش چیه یه بار خیلی جدی بشین و باهاش حرف بزن بهش بگو این بچ ...

بیشتر اون قهرمیکنه..آخه یهو یه چیز جدید ازش میبینم منم که هیچوقت ندیدم شوهری به زنش این حرفارو بزنه سهام میشه ..اما اون برادراش هم همینطورین عادت داره ..دوست دارم زندگی کنم اما اون تا بحثمون میشه میگه میزارمت خونه بابات

بیشتر اون قهرمیکنه..آخه یهو یه چیز جدید ازش میبینم منم که هیچوقت ندیدم شوهری به زنش این حرفارو بزنه ...

بابا نمونه های این مرد زیادن هیب نداره تو زندگیتو نگه دار بزار هی اون قهر کنه ببین سر چی قهر می کنه اون کارا رو انجام نده وای اگه کاری رو که دینت میگه انجام بده اون میگه انجام نده به مرجع تقلیدت مراجعه کن