2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگو غلط کردم،😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 92 پست
خب میترسم همینطور بمونه وعادت کنه که اینجور رفتار کنه باهام

بله عادت میکنه مثل خاله من که مدارم بله چشم گو شوهرشه بدون اینکه قدرشو بدونن قهر کنن ناز کن ولی قبلش باید بهت وابسته بشه که نازتو بکشه به خودت برس که بخواد بدستت بیاره به هیچ عنوان روش واینستا اما تن به غلط کردم برای کاری که نکردی نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این راه حل دارید میدید؟ من نمیگم تو رو شوهرش وایسه ولی این خانم اگه میتونست اینجوری ادامه بده مثل شم ...

مواظب طرز حرف زدنت باش من ميدونم اخلاق شوهرشو ك دارم بعش ميگم..

شما بهتر ميدوني حتما بهش راهكار بده چن روز مث حرف شما باشع ببينيم چي ميشه

درضمن من بردگي نكردم دارم خانومي ميكنم👌🏻

هسم مردي زن لجبازو بي چاكودهن نميخواد به تصور اين اقا فكرميكنع خانمش لجبازي ميكنه چن بار اينجوري باشه اون كن مياره خجالت ميكشه

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

دوستم گل بي خاار نداريم ديگه عيبشو بپذير زندگي برات راحت تر ميشه زماني ميتوني هنر زنانگيتو به چالش بكشي كه بتوني با اين ادم زندگي كني والا خراب كردن كار همه هستش كاري نداره چيزي خراب كردن به يه چشم بهم زدن ميشه يه اندگي و خراب كرد 

نه عين برده نباشه اين چه حرفيه چرا دلشو سرد ميكني؟؟ بره تو روي شوهرش وايسه جلو يه بچه كوچيك شوهرش ا ...

دوست دارم این کارو کنم اما خیلی سخته .آخه منم دوست دارم اون بهم احترام بزاره قربون صدقم بره ..اما میگه لوس میشم

مواظب طرز حرف زدنت باش من ميدونم اخلاق شوهرشو ك دارم بعش ميگم.. شما بهتر ميدوني حتما بهش راهكا ...

شوهر شما میان با رفتار خوب شما اروم میشه این خانومم تا الان همین بوده ولی شوهرش بدتر شده

[QUOTE=171450308]بله عادت میکنه مثل خاله من که مدارم بله چشم گو شوهرشه بدون اینکه قدرشو بدونن قهر کنن ناز کن ولی قبلش ...[/QUOT

من میگم لج نکنه بهتره نگه غلط کردم بگه من ن خودمو تحقیر میکنم نه ب تو توهین میکنم چون دوست دارم نمیخام حرمت بینمون از بین بره بعد ساکت بشه و راجع ب موضوع هیچی نگه بعد که حال شوهرش خوب شد باهاش حرف بزنه بگه ب نظر من اینطوری بهتره البته نظر توام مهمه 

زبان بند چیه ازکجا بگیرم

از دعانویس البته کاربلد باشه 

دهن طرف رو میبنده و دیگه نمیتونه رو حرفت حرف بزنه 

من تو چند تا تاپیک هم قبلا گفتم  راستش اصلا من اعتقادی به دعا و حادو نداشتم و گیگفتم خرافاته اما به چشم دیدم دختر داییم به دوست پسرش خیانت کرد و کات کردند  بعد دخترداییم با دعا پسره رو برگردوند و نشوندش سر سفره عقد  دیگه یکم اعتماد کردم اما خودم هم با زندایی و دختر داییم رفتم واسه شوهرم زبان بند و مهر و محبت گرفتم کلا اخلاقش ا  این رو به اون رو شد الان گوش شیطون کر یه سال و نیمه دیگه رو حرفم حرف نمیزنه  به خیلیا هم معرفی کروم و دیدم که همشون راضی بودن

دوست دارم این کارو کنم اما خیلی سخته .آخه منم دوست دارم اون بهم احترام بزاره قربون صدقم بره ..اما می ...

عزيزم واي حرفايي كه ميزني عين نامزده منه خواسي درخواست دوستي بده بهت بگم

🖤🖤🖤🖤🖤🖤
دوست دارم این کارو کنم اما خیلی سخته .آخه منم دوست دارم اون بهم احترام بزاره قربون صدقم بره ..اما می ...

خب وقتي تا الان مسيري كه رفتي به نتيجه نرسيده معلومه راهت اشتباست راهتو عوض كن حتما يه جاي كار ميلنگه