2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگو غلط کردم،😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 92 پست
اون میخاد اقتدارشو بهت ثابت کنه توام بزار ثابت کنه بعد خودش خوب میشه

به خدا ما بدون هیچ مشکلی تو زندگیمون و با تقریبا بالای ۷۰ درصد تفاهم سر همین قضیه همیشه جنگ و دعوا داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی عین برده تو دستش باشه

نه عين برده نباشه اين چه حرفيه چرا دلشو سرد ميكني؟؟

بره تو روي شوهرش وايسه جلو يه بچه كوچيك شوهرش ازش زده بشه بره رده يكي ديگه يا زندگيش نابود شع؟؟

من گفتم طوري برخورد كنه كه همسرش بعد از عصبانيت پشيمون بشه نه اين خانم اينجوري همسرش عصبي شده يه چيزي گفته اين خانمم لجبازي كرده و در اخر اين خانم ناراحتههه...پس بهتر اينه كه احترام خودشو حفظ كنه مودبانه جوابشو بده ك اثر منفي روي بچه نازنينشون نداره عزيزم اينطوري همسرشم متوجه ميشه كه الكي بحث راه ميندازه

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

میخواست بگی غلط کردییییییییییییی

والا

مگه بردشی

بعدشم روز اول چرا این چیزا رو نمیبینید؟!!

بعد من نمیفهمم میگی دوستش دارم ولی....دیگه دوست داشتن ولی نداره یه نفر یا خوبه و دوستش داری یا بد و دوستش نداری دیگه

ادم بد اخلاق و زروگو رو ک نمیشه دوست داشت

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
میترسم عادت کنه بدتر بشه 

عادت نميكنه هر مردي قلق خودشو داره اينم ميخواد اينجوري اقتدارشو ثابت كنه تو هم بالا بالا بندازش اون پايينا با عزيزم جونم كارتو پيش ببر ساده نباش 

کاملا همسر منن برای بعضی چیز ها غین جوری صحبت میکنه منم که زیر بار نمیرم اونم میگه تو که زن من نیستی ...

خوب عزیزم انجام نده اینکار رو. اینکه میگن شما زن نیستی شوهرشی بدترین حرف دنیاست. سعی کن کمتر پاسخگو باشی. 

نه عين برده نباشه اين چه حرفيه چرا دلشو سرد ميكني؟؟ بره تو روي شوهرش وايسه جلو يه بچه كوچيك شوهرش ا ...

این راه حل دارید میدید؟ من نمیگم تو رو شوهرش وایسه ولی این خانم اگه میتونست اینجوری ادامه بده مثل شما بردگی کنه نمیومد تاپیک بزنه راه حل بخواد جلوش واینسته ولی اینم که شما میگی رو انجام بده از اینم که هست بدتر مییشه باید بره مشاوره 

خب میترسم همینطور بمونه وعادت کنه که اینجور رفتار کنه باهام

ن اون فقط میخاد خودشو اثبات کنه که مثلا مرد سالار باشه ولی زن با سیاست رو در رو میگه هر چی تو بگی ولی کاری ک دلش میخاد رو میکنه 

اون میخاد اقتدارشو بهت ثابت کنه توام بزار ثابت کنه بعد خودش خوب میشه

البته از این لحاظ میدونم ولی منم خب آدمم خیلی جاها که میگه حرف حرف منه بهم بر میخوره هر چند خودش بعدا پشیمون میشه