2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگو غلط کردم،😔😔

2813 بازدید | 92 پست

سلام کسی هست راهنمایی کنه دوساله ازدواج کردم پسرم هفت ماهش هس شوهرم خیلی زود عصبانی میشه براچیزای الکی من دیشب بهش میگم جرات داری بعد میگه بگو غلط کردم وگرنه خودت می دونی منم نگفتم بحثمون شد میگه تو بدرد من نمی‌خوری لجبازی باید هرچی من میگم بگی چشم..من نمی‌دونم چکار کنم دوست دارم باهاش صمیمی باشم مثل دوتا دوست اما اون بله قربان گو میخا ..دلم گرفته همش جلو بچم بحثمون میشه سرمسایل الکی اگه من هیچی نگم ساکت بمونم تموم میشه اما تو دلم عقده میمونه ..عصبی شدم دوستش دارم اما اون خیلی حساسه از صب میره شب میاد بعدشم یهو برا یه چی الکی بحث می‌کنه چکار کنم😔😔

مریضع 

تنها راهشم بی تفاوتیه چن روز حسابش نکن قهر کرد ب ی ورتم نباشه 

درس میشه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مستبد'...چند سالشه و چند سالته؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بکشش و بعد روش بالا بیار...

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

معلومه که هیچی نگی تموم میشه 

هم دعوا تموم میشه 

هم عمر و اعصاب گرانقیمت شما تموم میشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

عزيزم كلا هر مرديو تو روش وايسي يا پررو بازي واسش در بياري همينه شما سكوت كن برو كاره خودتو بكن اينحوري ازت زده ميشه اون كه عصبي ميشه تو با روي خوش و اروم جوابشو بده...خودش پشيمون ميشه..حالا يه چشم نميتوني بگي؟؟نامزد منم همينجوريه چيزي بگم بااينكه عاشقمه ميشوره منو ميذاره كنار بخوام پررو بازي در بيارم ميگه لجبازي و دور ميشه

سياست داشته باش

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

شما که اخلاقشو میدونی اون چیز الکی که میگی رو نذار پیش بیاد 

بحث رو سریع عوض کن بله و چشم و اینا نگو کل کل هم نکن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست