منم همینطور 😔هیچکس با من دوست نمیشه حتی یک دوست صمیمی هم ندارم هیچکس دقیقا همین چیزی که نوشتی دقیقا همینجوری به بقیه حسودیم میشه گاهی که خیلی دوست های صمیمی دارنولی می دونی کاش این حرفایی که من بهت می زنم یکی به من بگه
ببین سعی کن به تنها بودن عادت کنی می دونم خیلی سخته ولی اینو بدون کسی باهات دوست نمیشه مشکل از تو نیست مشکل از خودشونه که دختر مهربونی مثل تو رو نمیبینن
سعی کن خودت آنقدر بالا ببری که خودشون بیان بهت پیشنهاد دوستی بدن منم همش کلی غصه می خورم ولی می دونی اشکال ندارع من دخترم 😊پیج اینستا بهم بده خودم جواب میدم دوستت میشم می دونی نگران نباش زودی برات دوستای خیلی خوبی پیدا میشه نشد هم به درک!
مهم اینه تو بهترینی و هرکسی نخواد خودش ضرر کرده و تو باید کاری کنی که همه ازت حساب ببرن
منم همیشه دنبال یک دوست صمیمی بودم ولی اونو درون خودم پیدا کردم می دونم خیلی سخته ولی خب عادت کن و سعی نکن به کسی تکیه کنی 😊تو بهترینی اصلا نیاز نیست ناراحت باشی
دوست برای آدم کاری نمیکنه همشون بی وفان اصلا آخرش که چی میرن دیگه نمیشناسنت
تو تا آخرش با خودت می مونی😊پس به خودت برس دختر قوی باش گاهی وقتا تو تنهایی با خودت همینی که هستی باش مهربونم بخشنده ساده و احساساتی ولی از بیرون برعکس اینا باش و سعی کن به جای اینکه تو بری دنبال دوست اونا بیان دنبال تو
😄 موفق باشی