2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا هیچ کس باهام دوست نمیشه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 16607 بازدید | 42 پست
باید بری بدوزیش البته فک کنم باید اشنا داشته باشی تازه نمیدونم سرپایی هم ک نیس اخرش خانوادت میفهمن ...

سرپایی نیست؟؟؟ می ترسم برم دکتر😔😔

یه خواستگار سنتی هم دارم نمی دونم چیکار کنم 

آخه اون هم حق انتخاب داره نمی تونم تا آخر عمر بهش دروغ بگم😔😔 ترجیح میدم تا آخر عمرم تنها بمونم

یه اشتباهی کردم بدجورم دارم تاوان پس میدم

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرپایی نیست؟؟؟ می ترسم برم دکتر😔😔 یه خواستگار سنتی هم دارم نمی دونم چیکار کنم  آخه اون هم ح ...

دیوانه ای دختر مغز خر خوردی بری بهش بگی ببخشید من زنا کردم معلومه ک میگ نمیخوامت دست خورده ای

از من نصیحت حتما ی مشاور خوب پیدا کن بهش بگو چیکار کنی زودتر و این خاستگارتو رد نکن اخرش ک باید از کنی نمیشه ک

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
دیوانه ای دختر مغز خر خوردی بری بهش بگی ببخشید من زنا کردم معلومه ک میگ نمیخوامت دست خورده ای از من ...

عقد کن و هرجور میتونی وابسته خودت کنش بعدش موقع عروسی هم چراغا خاموش باشه و الکی بگو حتما ارتجاعی بوده ک خون نیومده چکارتو خیرو شره خودتم بزن به دردو الکی چندروز بگو خونریزی دارم

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

منم همینطور 😔هیچکس با من دوست نمیشه حتی یک دوست صمیمی هم ندارم هیچکس دقیقا همین چیزی که نوشتی دقیقا همینجوری به بقیه حسودیم میشه گاهی که خیلی دوست های صمیمی دارنولی می دونی کاش این حرفایی که من بهت می زنم یکی به من بگه 

ببین سعی کن به تنها بودن عادت کنی می دونم خیلی سخته ولی اینو بدون کسی باهات دوست نمیشه مشکل از تو نیست مشکل از خودشونه که دختر مهربونی مثل تو رو نمیبینن

سعی کن خودت آنقدر بالا ببری که خودشون بیان بهت پیشنهاد دوستی بدن منم همش کلی غصه می خورم ولی می دونی اشکال ندارع من دخترم 😊پیج اینستا بهم بده خودم جواب میدم دوستت میشم می دونی نگران نباش زودی برات دوستای خیلی خوبی پیدا میشه نشد هم به درک! 

مهم اینه تو بهترینی و هرکسی نخواد خودش ضرر کرده و تو باید کاری کنی که همه ازت حساب ببرن 

منم همیشه دنبال یک دوست صمیمی بودم ولی اونو درون خودم پیدا کردم می دونم خیلی سخته ولی خب عادت کن و سعی نکن به کسی تکیه کنی 😊تو بهترینی اصلا نیاز نیست ناراحت باشی 

دوست برای آدم کاری نمیکنه همشون بی وفان اصلا آخرش که چی میرن دیگه نمیشناسنت 

تو تا آخرش با خودت می مونی😊پس به خودت برس دختر قوی باش گاهی وقتا تو تنهایی با خودت همینی که هستی باش مهربونم بخشنده ساده و احساساتی ولی از بیرون برعکس اینا باش و سعی کن به جای اینکه تو بری دنبال دوست اونا بیان دنبال تو 

😄 موفق باشی

نمی دونم چیکارش کنم فعلا بیخیالش شدم  خبری ازش ندارم انگار برای همدیگه مردیم

اول که میخوای شروع کنی باید ببینی کیه چیکاره ست هواستون جمع کنی. پسر درست و مرد واقعی تو این زمونه خیلی کم پیدا میشه آبجی 

دوستم منم مثل خودت از دوران مدرسه گرفته تاااااااا دانشگاه و پسا دانشگاه😂 هییییییییچ کس باهام دوست نشد هر کسی هم میومد طرفم حسودی میکرد به درسم اونقدرم تاپ کلاس نبودم ولی انگار سیخ بودم تو چشمشون شوخ طبعم و همه رو میخندونم قیافمم معمولی رو به خوب تو دانشگاه که هر کس باهام کار داشت منو میشناخت و پیام میداد یا جزوه میخواس یا سر کنفرانس و پروژه پیداش میشد تو خود دانشگاه پشتشونو میکردن بهم حتی سلامم میکردن منت میذاشتن سرم منم اشتباهم تاحالا این بود که خودمو وابسته به ارتباط بهشون نشون میدادم و سراغشونو خیلی میگرفتم ولی اونا نه منم تصمیم جدی گرفتم و با همشون قطع ارتباط کردم و نمیخوام دیگه جوابشونو بدم شمارشونم پاک کردم دوست جز حروم کردن وقت آدم دور از جون هیچ عایدی واسه ما نداره از الان دیگه میخوام واسه خودم زندگی کنم واسه خودم وقت بذارم برم دنبال علاقه ام من پیشنهاد میکنم شما هم همشونو از خاطرت پاک کن آرزوی موفقیت دارم برات

میدونم خیلی سال گذشته شاید اصلا کسی نخونه دیگه نظر منو😂 ولی اتفاقا مدتها دغدغه خودم همین بود تا مثل همیشه تهش ب نی نی سایت رسیدم 😂اتفاقا شرایط خودم خیلی شبیه شماست و گفتم یکم درددل کنم هم اینکه فکر نکنی خودت فقط تو این دنیا اینطوری هستی هم خودمم یکم سبک شم😉 ببین من خودم مدرسه دولتی میرفتم و تنها درسخون تو کل مدرسه مون بودم و همیشه شاگرد اول نقاشیمم خوب بود و تو کارای هنری استعداد داشتم با اینحال هیچوقت خودمو نمیگرفتم و با همه خاکی و صمیمی بودم حتی تو جمع بچه ها با اینکه اکثر موضوعات مورد بحثشون اصلا مورد علاقه م نبود شرکت میکردم و باهاشون حرف میزدم و حتی جاهایی ک موافق نبودم برای اینکه بازخورد منفی نگیرم مخالفتمو نشون نمیدادم در زمینه درسی ب همه بچه های کلاس کمک میکردم تو شرایط سخت روحی کسی ناراحت بود میرفتم و روحیه طرفو بالا میبردم درحالی ک خودم تو زندگی شخصیم هزارتا مشکل داشتم ولی هیچوقت بروز نمیدادم بجاش ب بقیه کمک میکردم اما کل کلاسمون نه تنها باهام دوست نبودن بلکه از من متنفر هم بودن صندلیمو میشکستن دفتر کتاب و وسایلمو برمیداشتن یا پاره میکردن و تو روم بهم فحش میدادن و توهین میکردن حتی میگفتن از مدرسه ما برو تو باعث بدنامی کل بچه های این مدرسه ای و...فقط چون درسم ازشون بهتر بود و هیچوقت ظاهرم ناراحت و خسته نبود ک دلشون خنک شه! با خودم گفتم بالاخره میرم دانشگاه و تو رشته مورد علاقه م آدمای مثل خودمو پیدا میکنم و بعد ازینکه رشته پزشکی قبول شدم و باز هم مثل دوران مدرسه م سعی میکردم با همه خوب باشم تا جایی ک از دستم برمیومد در زمینه جزوه فعالیتهای گروهی و مجازی و هرچی ک بگی فعال بودم و کمک میکردم حتی تو کشیکام وقتی میدیدم بقیه خسته ن با اینکه خودم درحال مرگ بودم!😅بجای بقیه هم کار میکردم و... حتی تو رشته پزشکی نامردیایی دیدم از جانب کسایی ک مثلا فکر میکردم دوستامن ک بخوام بگم واقعا کسی باورش نمیشه و بحث هم بیش از حد طولانی میشه ولی ازم دزدی شد بهم توهینای بدتری شد حقم خورده شد بجای دیگران نمره م کم شد بجای دیگران تنبیه شدم و کشیک اضافه خوردم و... الان کاملا تنهام ولی دیگه مثل قبل ازین بابت ناراحت نیستم و غصه نمیخورم چون آدمارو بهتر از قبل میشناسم و همینطور قدر خودم و وقتمو بیشتر از قبل میدونم ک بخوام صرف ادمایی ک میان و میرن بکنم بیشتر مشغول کار و علایق خودم هستم و از طریق فیس بوک و حتی چنتا بازی آنلاینی ک همیشه بازی میکنم در حدی ک نیازم ب روابط اجتماعی برطرف بشه کسایی رو پیدا کردم ک بتونم اسمشونو بذارم دوست ضمن اینکه اولویت اولم خانواده م هستن حتی با اینکه خیلی مواقع حس میکنم درکم نمیکنن ولی بازم اول و اخرش همیشه کسایی ک در شرایط سخت بدادم رسیدم خانواده م بودن...با این دیدگاه و با شناختی ک از ادمها پیدا کردم دیگه ناراحت نیستم ک دوست صمیمی ندارم یا حتی ازدواج نکردم همیشه اونایی ک تنهان لزوما ادمای بد یا مشکل داری نیستن دوست عزیز گاهی وقتا ارزش ادما اونجوری ک هستن دونسته نمیشه و این تقصیر خودشون نیست شاید معیارها و ارزشها برای من و شما یا امثال ما با اکثریت جامعه متفاوته شاید ما خلق شدیم تا متفاوت باشیم کار مهمتری تو دنیا انجام بدیم پس توصیه م ب شما اینه ک بجای التماس برای دوستیابی در جامعه ای ک اکثریت قرار نیست قدرتو اونجوری ک باید بدونن تمرکزتو بذاری رو ارتقا تواناییها و زندگی شخصی خودت و همیشه اولویتت خودت و خونواده ت باشه موفق باشی😎🫶🏻

میدونم خیلی سال گذشته شاید اصلا کسی نخونه دیگه نظر منو😂 ولی اتفاقا مدتها دغدغه خودم همین بود تا مثل ...

سلام عزیزم من متنتو خوندم و خیلی حس خوبی ازت گرفتم

و خیلی از تجربه هایی ک داشتی منم داشتم و دارم

اگه دوست داشته باشی خیلی خوشحال میشم بیشتر باهات اشنا بشم(:

سلام رویا جان من پیامت و انفاقی دیدم ک نوشته بودی کسی باهات دوست نمیشه تو دانشگاه خاستم بگم منم خانمم شرایط شمارو دارم اگ هنوز دوست خوبی پیدا نکردی من هستم

اگ خاستی توی خصوصی بهم پیام بده