2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا هیچ کس باهام دوست نمیشه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 16623 بازدید | 42 پست
مشاوره گفت ازشون بپرس  نمیشه از تک تکشون بپرسم چرا اینجوری می کنید

ببخشید اسی از امضات فک کردم اونی 

تو همونی ک با یه پسر دوست بودی ک حتی باهاش بودی و بهت گفت پول بنزینو بده بیا فلانجا تو 30 هزار ت پول بنزینشو دادی ک بیاد دنبالت و تو بیابون ولت کرد؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
باهرکی میخوای صمیمی شی بروسمتش

الان که کرونائه 

سمتشون میرمااا ولی بازم منو آدم حساب نمی کنن😂😂من توقع ندارم بیاد بشه صمیمی ترییییین دوستم من فقط می خوام ارتباطم بزرگ تر کنم ولی کسی انگار خوشش نمیاد

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مثلا دوست بشی چی عایدت میشه؟!من خودم با هر کی دوست بودم منفعت طلب و عوضی از آب در اومده.حالا اگه تو خوبی و اونا نمیان سمتت،چون منفعتی نداری براشون.شخصیت مهرطلبی داری.این شخصیت بهت ضربه میزنه.سعی کن خودت دلیل حال خوب خودت باشی.تمام

ولشون کن 

بعضی دخترا البته تاکید میکنم بعضی ها دوست دارن با پسر معاشرت کنند ،  برای هم جنس خودشون وقت زیاد نمیذارن 

توی دوران دانشجوییم از این دست دختر من زیاد میدیم 

باید مثل خودشون برخورد کنی 

زیاد به همچین دخترای بی محبت و نامهربونی نچسب 

بعضی پسرا براشون اولویت داره 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ببخشید اسی از امضات فک کردم اونی  تو همونی ک با یه پسر دوست بودی ک حتی باهاش بودی و بهت گفت پو ...

عه آره اونم😂😂😂

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

اعتماد به نفس داشته باش کمی سر و زبون داشته باش درست میشه ولی دوست نداشته باشی هم بد نیست به خودت اعتماد داشته باش ما همه دوستان تو هستیم ان شا الله که خوشبخت بشی تو هر کاری بخای انجام بدی میتونی مطمئن باش

عه آره اونم😂😂😂

خیلی ناراحتتم دختر حالا پ ر د ه را چیکارش میخوای بکنی؟ 

پسره فلون شده چیشد؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
الان که کرونائه  سمتشون میرمااا ولی بازم منو آدم حساب نمی کنن😂😂من توقع ندارم بیاد بشه صمیمی ...

خب باید کم کم سرحرفو بازکنی ولی بنظرم ببین اخلاق کدومشون بنظرت باهات جوره باهمون سرحرفوبازکن 

آیدی اینستامrangipangishopآیدی تلگراممrangijat
ولشون کن  بعضی دخترا البته تاکید میکنم بعضی ها دوست دارن با پسر معاشرت کنند ،  برای هم جن ...

آخه اونا توی کلاسمون چند تا دخترن خیلی با هم صمیمی ان من هی سعی می کنم نزدیک شون بشم ولی اونا نه یه بار گفتن میای بریم بیرون منم با کمال میل گفتم آره ولی اونا رفتن به من نگفتن

خیلی ناراحتتم دختر حالا پ ر د ه را چیکارش میخوای بکنی؟  پسره فلون شده چیشد؟

نمی دونم چیکارش کنم فعلا بیخیالش شدم 

خبری ازش ندارم انگار برای همدیگه مردیم

اعتماد به نفس داشته باش کمی سر و زبون داشته باش درست میشه ولی دوست نداشته باشی هم بد نیست به خودت اع ...

ممنون عزیزم😍😍

شاید ارزشتو آوردی پایین

یعنی چطوری؟توضیح میدی واسم

آخه اونا توی کلاسمون چند تا دخترن خیلی با هم صمیمی ان من هی سعی می کنم نزدیک شون بشم ولی اونا نه یه ...

تاکید میکنم ولشون کن اینا رو 

بچسب به درست زودتر تموم کنی به این چیزا توجه نکن 

رهاشون کن ، رها  به درد دوستی نمیخورن 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
نمی دونم چیکارش کنم فعلا بیخیالش شدم  خبری ازش ندارم انگار برای همدیگه مردیم

باید بری بدوزیش البته فک کنم باید اشنا داشته باشی تازه نمیدونم سرپایی هم ک نیس اخرش خانوادت میفهمن

فقط دعا کن خدا یه پسر خ ب سر راهت بزاره ولی از گذشته ات نگو هرچی بوده گذشته و دیگ تکرار نکن

تاکید میکنم ولشون کن اینا رو  بچسب به درست زودتر تموم کنی به این چیزا توجه نکن  رهاشون ک ...

درسته این کار بیشتر برای اجتماعی شدنم انجام میدم