سلام. من معمولا بین ۲۸ تا ۳۲ بودم. امروز روز سی ام هست. بی بی چک زدم. مارک vondto اولش خط تست هاله کمرنگ بود سه جهار دقیقه شایدمپتح دقیقه پر رنگ شد. نه ب پررتگی خط کنترل ولی خیلی خوب و واضح. نظرتون جیه؟ من دفعه پیش لک لانه گزیتی دیدم. ولی الان نه.
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
خدا از دهنت بشنوه.لازمه فردا تکرار کنم؟ یا امروز برم ازمایش خون بدم. دیگه بی بی نزنم.
دوروز دیگه صبر کن بیبیچک یکم پررنگ تر بشه بعد آزمایش بده. چون امکان داره بتا هنوز خیلی بالا نرفته باشه و مجبور بشی دوبار آزمایش خون بدی
برام پیش اومده
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اها. خوب باش. پس دو روز دیگه اولدبیزبی میزنم. پر رنگ بود میرم آزمایش مرسی😍باورم نمیشه. میشه لطفا ...
حتما برات دعا میکنم عزیزم
توهم برای من دعا کن. منم تجربیات مشابه تورو داشتم. و الان باردارم. ❤
حالا چند دقیقه بعد از چکوندن قطره، درست ترین حالته؟
ببین عزیزم حتی اگه نیم ساعت بعد هم هاله انداخت باز هم مثبته . ولی بتا هنوز پایینه. هرچی بتا بالاتر بره زودتر اله میندازه و پررنگ تر میشه. من هفت ساله بیبیچک میزنم😂
درضمن دلیل سقط قبلیت مشخص شده؟ چند تا سقط داشتی؟ ا