سلام خانومای عزیز، ما ی سه چهار سالی هستش ک بخاطر ی موضوع ک بیشتر بخاطر بیکاری برادرم هستش و افسرده شده بحث و مجادله داریم، امشبم بحثمون بالا گرفت باهاش و گفت ک اگه ادامه بدید باز من ی بلایی سر خودم میارم و گفت ک دست از سرم بردارید،من امروز توی پذیرایی خوابیده بودم و فهمیدم ک از اتاقش اومد بیرون و یچیزی رو برداشت و رفت سمت اتاقش و تا جایی ک من یادمه ما ی جعبه ی قرص داشتیم بغل در یخچالمون، من بعد از اینکه رفت توی اتاق رفتم و دیدم ک اون جعبه نیستش،الان ب مادرم ک اطلاع دادم گفتش ک فک نمیکنم همچین کاری بکنه و ضمنا در اتاقم بسته اس و میترسم برم در بزنم جون ب شدت عصبی بود امشب و میترسم سر و صدا ب وجود بیاد، توی اون جعبه ژلوفون و قرص قند پدرم و چند تا آرامبخش بود تا جایی ک من میدونم شایدم چیزای دیگه ای باشه، خیلی استرس دارم ب نظرتون چیکار کنم برادرم 24 سالشه
عزیزم برو دراتاقش ب بهونه ایی ک حالت بد شده .یا ترسیدی ازش بخاه پیشش بمونی ..بعدم دیگه نخاب مواظبش باش اگه اروم شده بود و دوس داشت درمورد مشکلاتش باهاش حرف بزن و سنگ صبورش باش تا اروم بشه .ان شالله ک کاری نمیکنه
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاخه ما توی آپارتمان هستیم میترسم همه بیدار بشن سر و صدا بشه و باز دعوا کنن با پدرم
واقعا کم عقلیا اگ بلایی سر خودش اورده باشه میتونی خودتو ببخشی؟؟؟؟؟؟؟؟ میگی قرصارو برداشته که
پاشو برو ببین خوبه یا نه ادم انقدر خونسرد مگداربم🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
دلپیچه رو بهونه کن صداش بزن بگو باید برم دکتر اینجوری دید بزنش بعدم یه چایی نبات درست کن بخور بخواب بگو خوب شدم.
فضه هم خودتونین😁
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
با ژلوفن نه ولی با قرص قند حتما ادم میمیره سه دونش الفاتحه کما فوت
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...