سلام خانومای عزیز، ما ی سه چهار سالی هستش ک بخاطر ی موضوع ک بیشتر بخاطر بیکاری برادرم هستش و افسرده شده بحث و مجادله داریم، امشبم بحثمون بالا گرفت باهاش و گفت ک اگه ادامه بدید باز من ی بلایی سر خودم میارم و گفت ک دست از سرم بردارید،من امروز توی پذیرایی خوابیده بودم و فهمیدم ک از اتاقش اومد بیرون و یچیزی رو برداشت و رفت سمت اتاقش و تا جایی ک من یادمه ما ی جعبه ی قرص داشتیم بغل در یخچالمون، من بعد از اینکه رفت توی اتاق رفتم و دیدم ک اون جعبه نیستش،الان ب مادرم ک اطلاع دادم گفتش ک فک نمیکنم همچین کاری بکنه و ضمنا در اتاقم بسته اس و میترسم برم در بزنم جون ب شدت عصبی بود امشب و میترسم سر و صدا ب وجود بیاد، توی اون جعبه ژلوفون و قرص قند پدرم و چند تا آرامبخش بود تا جایی ک من میدونم شایدم چیزای دیگه ای باشه، خیلی استرس دارم ب نظرتون چیکار کنم برادرم 24 سالشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از درد میگرن و عادت دیگه نمیدونستم چیکار کنم ۱۵ تا خوردم خیلیم خوب بود🤣
کلیه و کبدو از کار می اندازه ژلوفن شوخی نداره دیگه نکن این کارو دختر
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
چیزی نیس که آدم رو دو سه روزی بفرسته کما اما نکشه؟😁
اگرم نکشتت مغزتو داغون میکنه دیگ یادگیریت ضعیف میشه چند سال طول میکشه سالم شی کلا مشنگ میشی از ما گفتن شایدم هیچ وقت عین قبلت نشی
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
میگرن میاد سراغم دیگه کارهام دست خودم نیست فقط میخوام دردش آروم بشه🥺
منم میگرن دارم ژلوفن یه دونه میخورم بعدش کل خونه رو تاریک میکنم میخوابم نور خونه رو موقع میگرن کم کن زیادم با گوشی کار نکن میگرن رو بیدار میکنه نور صفحه گوشیتم کم بذار هوای استراحت خودتو داشته باشی عصبی هم نشی کمتر میگرن میاد سراغت.
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀